Solskjaer megerősítette Lindelöf sérülését

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer magyarázattal szolgált a Basaksehir ellen 2-1-re elveszített Bajnokok Ligája mérkőzés szünetében eszközölt cseréjére.


A Vörös Ördögök hátrányban vonulhattak az öltözőbe a félidőre, annak ellenére, hogy Anthony Martial révén eredményesek tudtak lenni az első játékrész utolsó perceiben, de nem tudtak már változtatni az eredményen a fordulást követően sem.

 

A csalódást keltő este során így a manchesteriek nem tudták növelni pontjaik számát a H-csoportban, így továbbra is 6 egységgel állnak a kvartettjük élén.

 

Bár Victor Lindelöf elutazott a csapattal és ott volt a cserék között, hát problémával küzdött, így emiatt nem ő váltotta a szünetben lecserélt Axel Tuanzebe-t a védelem tengelyében.

 

Ole aggódott, hogy Tuanzebe már begyűjtött egy sárga lapot és mivel tudta, hogy csapatának még több kockázatot kell vállalnia az eredmény megfordítása érdekében, így rizikósnak vélte a pályán hagyni a saját nevelésű játékost.

 

Ezért Scott McTominay állt be a helyére, azonban pozícióját Harry Maguire mellett Nemanja Matic foglalta el, a skót középpályás pedig a szerb eredeti helyén munkálkodott.

 

 

"Úgy döntöttünk, hogy eszközölünk néhány változtatást" - mondta Ole a kezdő tizenegyéről.

 

"Semmi különöset nem tettünk másként, mint amit szoktunk taktikailag. Egyszerűen nem sikerült teljesítenünk. Szerintem ezek a játékosok már számtalan mérkőzést vívtak meg együtt, talán csak Donny [van de Beek] volt az egyedüli új elem."

 

"Victornak fájt a háta, így nem tudta vállalni a játékot és Axel lépett a helyébe."

 

Amikor arról kérdezték, hogy taktikai döntés miatt hozta-e le a félidőben Tuanzebe-t, Ole így válaszolt a BT Sportnak:

"Nos, ebben az esetben a sárga lapja volt a döntő. Kockáztatnunk kellett és mennünk kellett előre, úgyhogy a sárga lapja miatt hoztam meg a döntésemet."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!