Rio tiszteletre int Oléval szemben

A United legendája azt állítja, a vezetőség nem folytatott egyeztetéseket a háttérben a menedzser távozása kapcsán.


Nem megszokott az Old Trafford környékén, hogy állandó témát szolgáltat a menedzserváltás a gárda egy-egy rossz produkcióját követően.

 

Az Ole Gunnar Solskjaer pozícióját megkérdőjelező pletykákból túl sok jutott az elmúlt időszakra – véli Rio Ferdinand.

 

A Goodison Parkban elért 3-1-es siker valamennyire csökkentette a Solskjaer vállára nehezedő nyomást, de az ex-Tottenhames Mauricio Pochettino körül terjengő hírek születése továbbra is folyamatos.

 

Ferdinand csalódott, hogy egy hektikus teljesítményre képes kerettel is a legjobbját nyújtó edző posztja ennyire bizonytalan a közvélemény számára.

 

"A Manchester Unitednek meggyőző eredményre volt szüksége a hétvégén" – mondta az egykori bekk.

 

"Győzelmi kényszer alatt állt a csapat és a stáb, de kimentek a pályára a fiúk és megtették a magukét."

 

 

"Hogy őszinte legyek, a média egy kissé tiszteletlen Ole irányába. Szinte biztosra veszik Pochettino manchesteri állását, már most úgy állítják be, mint a Vörös Ördögök menedzseri székének jövendőbeli várományosát."

 

"Egy igazán megbízható forrásból tudom, nem folytak tárgyalások Mauricio esetleges szerződtetéséről, nem kezelné ilyen módon a klubvezetés Solskjaert. Úgy gondolom, ezt fontos kiemelni."

 

"Persze lehet ötletelni, mi lenne a legideálisabb az együttes számára, ez benne van a pakliban. De hogy egy olyan dolgot könyvelnek el így előre, aminek nincs is valódi alapja, az nem helyes."

 

"Jelenleg még Ole kezében a kormány, csapata pedig mindig kicsikarta a lehető legjobb eredményt, mikor nagyon égett a ház."

 

A válogatott szünet előtt tehát a United visszatért a győzelmi útra, most pedig van egy kis idejük kitalálni, hogyan építkezzenek tovább.

 

A norvég szakember alakulata november 21-én hazai környezetben lép újra pályára a Premier League-ben.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!