McTominay: Megtiszteltetés volt a kapitányság

Szürreális pillanatként élte meg a skót, mikor megtudta, ő viselheti a karszalagot az FA-kupában.


Ole Gunnar Solskjaer rotálta együttesét, így Harry Maguire – aki Eric Bailly sérülése miatt már a szünet előtt beállt – hiányában Scott McTominay vezethette ki társait az Old Trafford gyepére szombaton.

 

"Szürreális volt hallani, mikor a menedzser azt mondta, hogy én leszek a csapatkapitány. Kb. 5 éves korom óta, 18-19 éve vagyok a United kötelékében, szóval ez hatalmas elismerést jelent számomra."

 

"Nagyon szeretem ezt a klubot, a része volt majdnem egész eddigi életemnek. Megtiszteltetés, hogy engem választott Ole."

 

"Rendkívül sokat köszönhetek neki, mióta itt dolgozik, remek elbánásban részesít. A legjobb módja a hálámnak, ha jó teljesítményt nyújtok a pályán, és mindent beleadok."

 

"Amíg bízik bennem a menedzser, addig boldogan végzem a mérkőzéseken és az edzéseken rám váró feladatokat."

 

 

A gólja után a középpályás elmondta, többet szeretne fejjel veszélyeztetni a tizenhatoson belülről.

 

"Sokat gyakoroljuk a védekező és a támadó pontrúgásokat is, tehát nem véletlen, hogy szögletből sikerült gólt szereznünk."

 

"Rengeteg variációs lehetőség rejlik a tarsolyunkban, eredményesebbnek is kellene lennem ezekből fejjel – megvan hozzá a magasságom."

 

A hétközi Ligakupa-meccshez képest csak Scott és Dean Henderson maradt a kezdőben.

 

Ugyan a Watford elleni korai gólt nem követte újabb találat, McTominay elégedetten konstatálta társai szereplését, mivel végig kontroll alatt tudták tartani a játékot. "A teljes keretre szükség van a sikerhez" – tette hozzá a 24 éves játékos.

 

"A Burnley és a Liverpool ellen biztosan lesznek változtatások. Mindenki készen áll kihasználni a rá váró lehetőséget, ahogy azt Jesse, Donny vagy Dan is megmutatta."

 

"Jesse többször is problémát tudott okozni a védőknek, amit nagyszerű volt látni, hiszen nehéz időszakon van túl."

 

"Régóta nincsenek meccsben, szerintem elégedett lehet a produkciójukkal a menedzser. Az első 30 percben remekül felvették a ritmust. Minden elismerés a fiúké."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!