Hírek Rashford sérüléséről

Marcus Rashford térdét hétfőn megvizsgálják, miután a Liverpool ellen vasárnap 3-2-re megnyert FA-kupa mérkőzésen idő előtt el kellett hagynia a pályát sérülés miatt.


A csapat saját nevelésű 10-ese a mérkőzés passzával készítette elő Mason Greenwood egyenlítőgólját az első játékrészben. Három perccel a második félidő kezdetét követően Greenwood viszonozta a jó szolgálatot és akkor pedig Rashford talált be Alisson mellett.

 

Négy perccel a lefújást megelőzően azonban az angol válogatott csatárt Anthony Martial váltotta és a játéktér elhagyását követően egyből az öltözőbe ment.

 

A mérkőzést követően Ole-t a BBC Sport részéről Rashford korai távozásáról és arról kérdezték, hogy az angol válogatott játékos bevethető lesz-e a következő meccsen, amely kapcsán a menedzser így nyilatkozott:

"Reménykedjünk benne. Zavarta a térde."

 

 

"Holnap [hétfőn] megvizsgáljuk és meglátjuk, hogy milyen állapotban van."

 

Rashford gólját Greenwood és Bruno Fernandes találata foglalta szendvicsbe, amely gólok hathatósan hozzájárultak ahhoz, hogy a Vörös Ördögök már a West Ham United ellen készülhessenek az FA-kupa 5. fordulójában.

 

Minden sorozatot figyelembe véve ez volt Marcus szezonbeli 15. találata 31 manchesteri mezben teljesített idei meccsén.

 

Ezzel a támadó egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megdöntse egy szezonon belül szerzett góljai számát a Unitedben. Marcus az előző idényben 22 góllal zárt, amely eddig a legeredményesebb szezonjaként van számontartva.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!