Bruno Donny-t dicsérte

A középpályás elégedett a keret mélységével, de a holland játékát is kiemelte.


Ole Gunnar Solskjaer öt helyen változtatott a legutóbbi bajnokihoz képest a Liverpool elleni kezdőn az FA-kupában. Bruno Fernandes a padról beszállva döntötte el a mérkőzést, míg az Ajaxtól érkezett játékos az első perctől ott volt a gyepen.

 

A portugál a meccs utáni nyilatkozatában szokásához híven szerény maradt, és elsősorban a csapat kitűnő szereplésének adott hangot, valamint a Donny van de Beek által mutatottaknak.

 

 

"Úgy gondolom, remek csapatunk van, hosszú a keretünk" – mondta Bruno a találkozó után. "Megvannak a variációs lehetőségeink, elég csak ránézni a kezdőre vagy a padra."

 

"Szerintem nem okoz gondot, ha a pihentetés miatt rotálunk a csapaton, mert nagyszerű játékosok alkotják a klubot."

 

"A Liverpool ellen láthattuk, hogy Donny, aki egy ideje nem játszott, jó produkciót tett le az asztalra. Elnézve, hogyan mozgott abban a pozícióban, amiben én is szoktam, nem lehet rá panasz."

 

"Az első félidőben többet volt nála a labda, szépen találta meg a társakat. Fontos megértenünk, mindenki lehetőséghez akar jutni. Ha Donny helyzetében lennék, valószínűleg én se repesnék az örömtől. A legfontosabb, hogy úgy játsszon továbbra is, ahogy azt ma tette, hogy a legjobbját nyújtva segítségére legyen az együttesnek."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!