Ole magyarázata Martial lecserélésére

Ole Gunnar Solskjaer elmagyarázta mi volt az oka Martial lecserélésének az AC Milan elleni 1-1-re végződött találkozó félidejében.


A United támadója kiváló teljesítményt nyújtott a Manchester City elleni találkozón és egy remek kapáslövést is bemutatott csütörtökön az Európa-ligában, amivel megtornáztatta Donnarummát, de úgy tűnik, hogy megsérült a mérkőzésen.

 

A félidőig kihúzta a pályán, de Solskjaer úgy döntött, hogy a szünetben lecseréli. A helyét Amad Diallo vette át, aki beállását követően 5 perc múlva megszerezte első gólját a Unitedben. A fiatal játékos találatára a mérkőzés végén Simon Kjaer találatával a milánóiak válaszolni tudtak, így a Vörös Ördögök 1-1-es döntetlennel utaznak majd jövő héten Olaszországba a nyolcaddöntő visszavágójára.

 

"Nem, sérülés volt a lecserélésének oka" - mondta Solskjaer Stewart Gardner, az MUTV munkatársának azon kérdésére, hogy kényszerű, vagy taktikai változtatás volt Anthony lecserélésének oka. "Sajnos kapott egy ütést a csípőjére az első félidőben és nem tudta folytatni a játékot. Sajnos így van egy újabb sérültünk."

 

 

A mérkőzések sora vasárnap folytatódik a West Ham elleni bajnokin, amit az Old Traffordon fognak játszani a csapatok. Ole az AC Milan meccs utáni sajtótájékoztatóján pedig azt mondta, hogy a játékost meg fogják vizsgálni és utána döntenek a sorsáról.

 

"Anthony ütést kapott a csípőjére, így meg kell vizsgálnia őt az orvosi stábnak. Ez azt jelenti, hogy újabb támadónk dőlhet ki a sorból."

 

Marcus Rashford és Edinson Cavani már sérültek voltak az olaszok elleni találkozót megelőzően, így a Vörös Ördögöknek már nem maradt túl sok opciója a csatár posztra. Az AC Milan elleni találkozó második játékrészében Mason Greenwood került ebbe a pozícióba.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!