Rashford továbbra is sérült

Az FA megerősítette, hogy Marcus Rashford nem fog részt venni az angol válogatott soron következő világbajnoki selejtezőin sérülés miatt.


Rashford sérülést jelentett és kimaradt a San Marino elleni keretből, mely találkozót az angolok 5-0-ra megnyertek. További vizsgálatokat követően a szövetségnél úgy döntöttek, hogy Rashford visszatér a Manchester Unitedhez, ahol folytatja rehabilitációját.

 

A fiatal támadó így kihagyni kényszerül a Háromoroszlánosok Albánia és Lengyelország elleni mérkőzését.

 

Marcus az AC Milan elleni találkozó második félidejére már nem jött ki a pályára és nem szerepelt a Leicester City elleni FA-kupa vereség alkalmával sem klubcsapatában. A Rókák elleni találkozó egyébként csupán a második volt a szezon során, amit Marcus kihagyott. Emellett még a West Ham elleni találkozón nem játszhatott az 1-0-ra megnyert Premier League mérkőzésen.

 

Az angolok Rashford nélkül is simán verték San Marino válogatottját 5-0-ra, köszönhetően Calvert-Lewin duplájának, valamint Ward-Prowse, Sterling és Watkins találatainak.

 

 

A jelenleg kölcsönben a West Hamnél újra szárnyaló Jesse Lingard végigjátszotta a 90 percet és asszisztot is jegyzett Calvert-Lewin második találatánál. Dean Henderson, Harry Maguire és Luke Shaw pedig az egész meccsen a padon pihenhettek.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!