Ole Rashford korai lecseréléséről

Ole Gunnar Solskjaer elmagyarázta, hogy miért cserélte le támadóját néhány perccel azt követően, hogy megszerezte a United egyenlítő találatát.


Az angol válogatott támadó Bruno Fernandes passzából szerezte meg csapata egyenlítő találatát a 62. percben, amivel a United válaszolni tudott Danny Welbeck első félidőben szerzett vezető góljára.

 

A Vörös Ördögök végül Mason Greenwood fejesével megnyerték a találkozót, ám ekkor Rashford már nem volt a pályán, a helyén pedig Daniel James szerepelt. A találkozót követően a menedzser elmondta, hogy miért volt szükség Marcus korai lecserélésére.

 

"Nem vagyok biztos benne" - mondta Solskjaer az MUTV riporterének, Stewart Garnernek azon kérdésére, hogy a támadó szerepelhet-e a következő mérkőzéseken.

 

"Volt egy ütközése, ami miatt végül le kellett jönnie, meglátjuk, hogy mi lesz vele. Marcus soha nem akar lemaradni egyetlen találkozó egyetlen percéről sem, de le kellett jönnie."

 

 

A United csütörtök este az Európa-liga negyeddöntőjében a Granada ellen lép majd pályára, hétvégén pedig a Tottenham elleni bajnoki következik. A BT Sportnak adott külön interjújában Ole elmondta, hogy egyáltalán nem lehet biztos abban, hogy Rashford elérhető lesz ezekre a mérkőzésekre.

 

"Ismét a sérültek közé tartozik" - mondta. "Keresztbe teszed az ujjaid és reméled, hogy mielőbb felépül. Igaz le kellett jönnie korábban, de kemény fából faragták."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!