Ole: Martial kihagyja a szezon hátralévő részét

Ole Gunnar Solskjaer elismerte, hogy kicsi a valószínűsége annak, hogy Anthony Martial a szezon hátralévő részében még pályára léphet, viszont a júniusban kezdődő Európa-bajnokságon már ott lehet a francia válogatottal.


A francia csatár a válogatott szünet alatt szenvedett térdsérülést a Kazahsztán elleni találkozón, ami miatt kihagyta klubcsapata Brighton elleni vasárnapi bajnokiját. Ole a bajnoki előtt már jelezte, hogy támadója valószínűleg kihagyni kényszerül a csapat szezonban hátralévő mérkőzéseit, a Granada elleni találkozó előtt azonban bővebben nyilatkozott a támadó állapotáról.

 

"Anthony megkezdte a rehabilitációját, de nagyon meglepődnék, ha látnánk még a szezonban játszani" - mondta Ole. "Természetesen eltökélt és a lehető leggyorsabban vissza szeretne térni, hiszen fontos meccsek várnak ránk a hajrában, illetve szeretne a francia válogatottban is szerepelni a közelgő kontinensviadalon."

 

"Bejár edzeni, de csalódott, hogy ezt most nem velünk teheti. Segíteni szeretne és azon dolgozik, hogy a lehető leggyorsabban felépüljön."

 

 

Ole beszélt a Granada elleni találkozó kapcsán arról is, hogy két erős ellenfelet legyőzve jutottak el idáig és elutasította azon feltételezéseket, miszerint csapata kevésbé lehet koncentrált a hét első találkozóján.

 

"Hogy elégedetten hátradőlhetünk-e? Nem" - reagált egy újságírói kérdésre. "Amikor legyőzöd a Real Sociedad és az AC Milan csapatát, akkor megugrasz egy szintet, de nem lehet lazítani. A Granada kiejtette a Napolit és a Molde csapatát is. Minőségi játékosaik vannak, nehéz találkozó lesz. Természetesen a döntőben akarunk szerepelni és javítani a tavalyi eredményünkön."

 

"Nehéz megmondani azt, hogy Martial az Európa-liga döntőre visszatérhet-e május 26-án, Gdanskba."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!