Pogba: Miért szeretek Brunoval játszani

Paul Pogba elárulta, hogy miért szeret együtt játszani Bruno Fernandessel és, hogy milyen a kapcsolatuk a Manchester Unitednél.


A francia középpályás március közepén tért vissza sérülését követően és azóta kiemelkedő teljesítményt nyújt a pályán. Gólt szerzett a padról beállva az AC Milan ellen, majd a legutóbbi 5 mérkőzésén 3 gólpasszt is kiosztott.

 

Az elmúlt hetek alapján az látszik, hogy Pogba remekül kijön játékostársaival és elmondása szerint öröm együtt játszani Bruno Fernandessel.

 

"Élvezem a játékot Brunoval" - mondta a 27 éves játékos Mark Sullivannek, az MUTV riporterének. "Ő olyan játékos, aki érti a játékot és jól is olvassa. Kiválóan mozog és nagyszerű passzokat osztogat. Vagy akár a támadások befejezésére is képes. Mindenhol ott van, mindenre képes, kivéve a védekezést" - viccelődött Pogba.

 

"De valójában mindig öröm együtt játszani vele, ha megérted, hogy miként gondolkodik. Ő is megért engem, elfogadja az álláspontomat és én is elfogadom az övét. Úgy gondolom, hogy ő megfelelő játékos a csapat számára és meghatározó szerepet tölt be a klubnál."

 

 

Amellett, hogy a pályán szoros és jó kapcsolatot ápol csapattársaival, Pogba az öltözőben és azon kívül is kötődik a többiekhez. Az egyik ilyen közös pont például Eric Bailly és közte a tánc szeretete, amely területen Bailly legalább olyan szenvedélyes, mint francia csapattársa. De vajon kinek jobb a mozgása?

 

"Ez a tánc típusától függ" - válaszolta a középpályás. "Eric az afrikai táncokban jártas, én inkább az e-pop és a latin-amerikai táncokban jeleskedem, meg ilyesmik. Mondom, kiegészítjük egymást."

 

A United 6-os számú játékosa elmagyarázta azt is, hogy miért fontosak az öltözőn belüli kapcsolatok és azt, hogy a saját lelkes személyisége miként segíti a színfalak mögött a csapatot.

 

"Magamat adom, amikor együtt vagyunk a srácokkal. Ha ez segít nekik abban, hogy ellazuljanak, hogy boldogok legyenek és jó teljesítményt nyújtsanak a pályán, akkor nyilvánvalóan ezt folytatni is fogom" - mondta Pogba.

 

"Fontosnak tartom, hogy a csapat tagjai jól érezzék magukat és jól megértsék egymást, mert a futball csapatmunka és mindenkivel össze kell kapcsolódnod, ha nyerni akarsz. Ha jó kapcsolatban álltok a társaiddal, akkor győzni is sokkal könnyebb."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Burnley

Premier League, 32. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!