Szurkolói tüntetés Glazerék ellen Carringtonban

Manchester United szurkolók egy csoportja állta el a carringtoni edzőközpont mindkét bejáratát a felnőtt csapat ma reggeli edzését megelőzően.


Körülbelül 20 szurkoló szegte meg az edzőközpont biztonsági szabályzatát, hogy '51% MUFC 20', 'Mi döntjük el mikor játszotok' és 'Glazer out' feliratú drapériákat feszítsenek ki. Az esetet követően a rendőrség is kihívásra került.

 

Az '51%' a szurkolók szavazati többségére utal, amely jelenleg a német futballban érvényes szabályozás.

 

A United szurkolók az edzőközpont főépülete előtt és a felnőtt csapat edzőpályáján pózolva készítettek képeket a drapériákat tartva.

 

 

A RedIssue Twitter oldalán az alábbi üzenetet tették közzé, magyar idő szerint 10:23-kor: "Breaking: Utd szurkolók tüntetnek Glazerék ellen Carrington két bejáratának elállásával." A bejegyzéshez a cikk írásának pillanatában három kép is tartozik.

 

 

A United társelnöke, Joel Glazer, aki a Szuperliga megalakulásának vasárnap esti bejelentésekor még támogató nyilatkozatot is tett, szerdán délután azonban már nyílt levelet írt a szurkolóknak, amelyben bocsánatot kért a klub részvételéért a szakadár liga megalapításában.

 

Glazer több mint két éve nem vett részt egyetlen United mérkőzésen se, a szurkolókhoz intézett bocsánatkérése pedig első kommunikációs aktivitása volt a szurkolókkal az elmúlt majdnem 16 év során.

 


Frissítés 11:47:

"Helyi idő szerint körülbelül reggel 9 órakor egy csoport behatolt a klub edzőközpontjának területére" - áll a United hivatalos közleményében.

 

"A menedzser és mások beszéltek velük. Az épületek biztosítva voltak, a csoport pedig azóta elhagyta a területet."

 

Úgy tudni, hogy Ole Gunnar Solskjaer mellett Michael Carrick, Darren Fletcher és Nemanja Matic beszélt a szurkolókkal, akik ezt követően távoztak.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!