Joel Glazer nyílt levele a szurkolóknak

Minden Manchester United szurkolónak,


Az elmúlt néhány nap során mindannyian szemtanúi lehettünk a futball által generált szenvedélynek és annak, hogy ez a nagyszerű klub milyen mélyen lojális szurkolókkal rendelkezik.

 

Egyértelművé tettétek az Európai Szuperligával kapcsolatos ellenérzéseiteket, amit mi pedig meghallottunk. Hibáztunk és szeretnénk megmutatni, hogy képesek vagyunk helyrehozni a dolgokat.

 

Bár a sebek mélyek és megértem, hogy időbe fog telni, amíg behegednek, de én személy szerint elkötelezett vagyok a szurkolók bizalmának újbóli megszerzésében és újjáépítésében, emellett pedig tanulni fogok az ilyen nagy meggyőződéssel átadott üzenetből.

 

Továbbra is hiszünk abban, hogy az európai futballnak az egész piramison keresztül hosszú távon fenntarthatóbbá kell válnia. Mindazonáltal mi elfogadjuk, hogy nem a Szuperliga a megfelelő út ehhez.

 

Azt előtérbe helyezve, hogy minél biztosabb alapokat biztosítsunk a sportágnak, nem mutattunk elég tiszteletet a mélyen gyökerező tradíciók - úgy mint a feljutás, a kiesés, a piramis - irányába, ezt pedig mélységesen sajnáljuk.

 

Ez a világ legnagyszerűbb futball klubja és őszintén bocsánatot kérünk a nyugtalanság miatt, amelyet az elmúlt néhány napban okoztunk.

 

Fontos számunkra, hogy ezt rendbe hozzuk.

 

 

A Manchester United gazdag örökséggel rendelkezik, mi pedig felismertük a felelősségünket azt illetően, hogy meg kell felelnünk a nagy tradícióknak és értékeknek.

 

A pandémia számos, korábban soha nem látott kihívás elé állított minket, mi pedig büszkék vagyunk arra, ahogy a Manchester United, a manchesteri, illetve a világszerte található szurkolói reagáltak az elmúlt időszakban rájuk nehezedő nyomásra.

 

Emellett felismertük azt is, hogy jobban kell kommunikálnunk veletek, szurkolóinkkal, mert mindig is ti lesztek a klub lelke és szíve.

 

Biztosak lehettek benne, hogy a háttérben már megtettük azokat a szükséges lépéseket, amelyekkel a sportágon belüli érdekcsoportokkal újjáépíthetjük a kapcsolatainkat, annak érdekében, hogy közösen dolgozzuk ki a megoldást a futball piramis előtt hosszú távon felmerülő kihívásokra.

 

Most az élvez prioritást számunkra, hogy támogassuk a csapatainkat annak érdekében, hogy a lehető legjobban fejezhessék be a szezont.

 

Zárásként, szeretném elismerni, hogy a ti támogatásotok az, ami ilyen nagyszerűvé teszi ezt a klubot, ezt pedig köszönjük nektek.

 

Üdvözlettel,

 

Joel Glazer


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!