Sharpe hosszabbítana Pogbával

Az egykori United-játékos 2022 után is szívesen látná az Old Traffordon a franciát.


Paul Pogba manchesteri szerződésének utolsó évébe lép a nyáron, így felvetődik a kérdés, vajon mit tesznek a Unitednél a hamarosan ingyen igazolhatóvá váló klasszis ügyében.

 

Lee Sharpe úgy véli, minőségben a világbajnok labdarúgó a legtöbb Premier League-játékos fölött áll, és habozás nélkül további évekre marasztalná őt az Álmok Színházában.

 

"Ha Pogba szíve a Vörös Ördögök felé húz, akkor mindent megtennék azért, hogy sikerüljön vele új megállapodásra jutnom a következő átigazolási időszak végéig" – kezdte az angol.

 

 

"Ha más irányba akarná venni a pályafutását, abban az esetben a nyár elején pénzzé tenném a játékjogát, hogy maradjon elég időm megtalálni az utódját."

 

"Őszintén szólva, egy kicsit Pogba-fan vagyok, imádom nézni a játékát. Ha jó formában van, akkor szerintem kiemelkedik a PL mezőnyéből" – tette hozzá Lee.

 

"Paul meccseket képes hozni a United számára, ha megkapja a kellő szabadságot. Védekezésben nem mindig áll a helyzet magaslatán, viszont a legnagyobbak, akik elöl magas szinten teljesítenek és húzzák a csapatot, általában defenzív képességek terén nem túl lehengerlőek."

 

"Ezért úgy látom, a hozzá hasonló sztárok mögé szükségesek segítők. Előretöréseivel egyik pillanatról a másikra képes védekezésből támadásba dobni át csapatát, de egy az egyben is kiváló, illetve gólszerzésben és előkészítésben is jeleskedik – bámulatos játékosról van szó."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!