Matic: Felfrissülve várjuk a Leeds elleni meccset

Az idényben először volt alkalma a United játékosainak, hogy két találkozó között egy egész hetet tudjanak pihenéssel és felkészüléssel tölteni. Nemanja Matic szerint a Manchester United pedig készen áll a Leeds elleni bajnoki mérkőzésre.


Ez lesz az első bajnoki kirándulás az Elland Roadra 2003 októbere óta a Vörös Ördögök számára, akik múlt héten vasárnap 3-1-re legyőzték a Burnley csapatát. Ebben a szezonban a United játékosai átlagosan 4 naponta játszottak mérkőzést, szeptember óta 52 találkozót összesen. Ez egy intenzív etap volt és Nemanja Matic szerint mindenki örült ennek a kis pihenőnek és az edzőpályán töltött időnek.

 

"Egy teljes hetünk volt edzeni és felkészülni" - mondta a ManUtd.comnak. "A játékosok frissek, készen állunk, boldogok vagyunk és felkészültünk, hogy megmutassuk mire vagyunk képesek a Leeds ellen."

 

"Edzés előtt mondták nekünk, hogy 2019 augusztusa óta nem volt két meccs között egy teljes hetünk a felkészülésre, mert mindig volt hét közben is mérkőzésünk. Szóval nagyon jó volt egy kicsit feltöltődni."

 

"Nagy meccs vár ránk. Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy ez mit jelent a szurkolóinknak. Nagyon érdekes lesz ez a találkozó és azért megyünk oda, hogy elhozzunk 3 pontot."

 

A vasárnapi meccs előtt természetesen többen felemlegették a két csapat decemberi, 6-2-re végződött találkozóját, amelyen Scott McTominay 3 perc elteltével duplázni tudott.

 

"A legutóbbi mérkőzésünkön 8 gól született és most is érdekes meccset várunk. Természetesen nagyon tiszteljük őket, tudjuk, hogy jó csapat remek irányítással. És nagy csapatnak tartjuk őket. Nagyon izgalmas lesz nekünk és a szurkolóknak is."

 

 

Legutóbbi Elland Roadon tett látogatása során a Unitedben Michael Owen duplázott és egy bizonyos Paul Pogba is bemutatkozhatott a felnőtt csapatban, a United pedig 3-0-ra nyert. Matic középpályás társa a vasárnapi mérkőzésen a 200. találkozóján lép pályára a klubban és ez csupán egy dolog a rengeteg érdekes történet közül, ami a két csapat közös múltját illeti.

 

A United vasárnapi győzelme esetén Solskjaer csapata zsinórban a 6. bajnokiját nyerné meg, amivel a Vörös Ördögök továbbra is nyomást tudnának gyakorolni a listavezető Manchester City csapatára.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Leeds United - Manchester United

Premier League, 33. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!