Pogba: Még nem fejeztük be

Paul Pogba szerint a Manchester Unitednek ugyanolyan mentalitással kell kiállnia a Róma elleni Európa-liga elődöntőjének visszavágóján, mint amivel 6-2-re megnyerték az első fordulót is.


A Vörös Ördögök négy gólos előnyre tettek szert a visszavágóra, ami azt jelenti, hogy magabiztosan várhatják a Róma elleni második mérkőzést. A nagyarányú különbség ellenére Pogba rámutatott arra, hogy a párharc még közel sem lefutott.

 

"Az biztos, hogy ez az eredmény remek, de még koránt sincs vége" - mondta a BT Sportnak nyilatkozva. "Hátra van még egy visszavágó, amin koncentrálnunk kell és ugyanilyen mentalitással játszani."

 

A United 2-1-es hátrányban volt a félidőben, de Solskjaer fiai hatalmasat küzdöttek és végül négy gólos előnyre tettek szert.

 

 

"Azt mondanám, hogy az első félidőben elkövettünk két hibát és ezekből gólokat is kaptunk. A második gól után pedig kicsit szét is estünk. A szünetben megbeszéltük, hogy helyretesszük a dolgokat. A menedzser beszélt velünk és nagyon motiváltak voltunk abban, hogy gólokat szerezzünk."

 

Pogbát keményen bírálták az első félidőben elkövetett kezezés miatt, amiből a büntetőt kapták az olaszok és amit Pellegrini értékesített is. A francia középpályás számára óriási csalódás volt ez.

 

"Nem szabad ezt a lelkemre vennem. Nem tudtam mit kezdjek a kezeimmel, ez az én problémám. Megpróbálok ezen javítani, többet fogom gyakorolni. Nagyon szerencsétlenül jött ki az a szerelés nekem. Sajnos már nem először a szezonban. Szerencsére összeszedtük magunkat, magabiztosak voltunk és meg is lett a kívánt eredmény."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!