Fish: Mindig emlékezni fogok erre a napra

Will Fish, aki Manchester United szurkoló családból származik, a Wolves ellen 2-1-re megnyert bajnokin debütálhatott a felnőtt csapatban, amely hatalmas öröm volt számára.


A 18 éves játékos a mérkőzés lefújását megelőzően, a hosszabbításban váltotta Dan Jamest és ezzel első alkalommal léphetett pályára a United felnőtt csapatában.

 

Fish ebben a szezonban az U23-as csapat tagja volt és elmondása szerint ez a lehetőség számára hatalmas lökést ad a jövőjére nézve.

 

"Őszintén szólva ez egy valóra vált álom" - mondta a mérkőzést követően az MUTV-nek.

 

"Már 10 éve vagyok a klubnál. Ha minden nap keményen dolgozol, akkor ez a legnagyobb jutalom, amit kaphatsz. Nagyon élveztem."

 

 

"Soha nem éreztem még ehhez foghatót. Nagyon izgatott voltam előtte, talán kicsit ideges is, de amint a pályára léptem ez elmúlt és csak a feladatomra koncentráltam."

 

"Nagy nap volt ez számomra és a családom számára is, hiszen mindannyian nagy United szurkolók is vagyunk."

 

Azzal, hogy a Vörös Ördögök győzni tudtak, a teljes bajnoki szezont veretlenül hozták le az idegenbeli találkozóikon. Fish azon 7 akadémiai játékoshoz csatlakozhatott, akik a Farkasok elleni találkozón részt vehettek az U23-as csapatból többek között Shola, Elanga és Hannibal mellett.

 

"Sokat voltunk együtt a pályán az U23-as csapatban és most lehetőségünk volt a Premier League-ben is bemutatkozni. Úgy gondolom, hogy ez hatalmas eredmény a klub és az Akadémia számára is. Egész évben együtt edzettünk és nagyszerű élmény megosztani ezt a pillanatot."

 

"Ez lendületet ad számunkra és miután megtapasztalod, hogy ez milyen érzés, szeretnéd, ha minden héten megismétlődne."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!