Rashford: Nem fogjuk feladni

Marcus Rashford szerint a Manchester United játékosai nem fognak lemondani arról a törekvésükről, hogy a klub számára trófeákat nyerjenek, függetlenül attól, hogy az Európa-liga fináléjában végül egy drámai büntetőpárbajban alulmaradtak a Villarreal csapatával szemben.


Az angol válogatott támadó megviselten nyilatkozott, miután büntetőkkel 11-10-re elbukták a gdanski döntőt a Villarreal ellen.

 

"Nehéz most az érzéseimről beszélni, mert azért jöttünk ide, hogy nyerjünk" - mondta a BT Sportnak. "Keményen dolgoztunk az egész szezonban és itt volt a lehetőség, hogy trófeát nyerjünk és ez nem történt meg. Most meg kell szabadulnunk a csalódástól, vissza kell néznünk a mérkőzést, hogy mit csináltunk rosszul, hol kell fejlődnünk és csak annyit mondhatok, hogy a csapat nem fogja feladni."

 

"Nem lehet opció, hogy feladjuk, erre nincs esély. A menedzser sem fogja feladni és ezt nekünk sem fogja megengedni. A következő szezonban ismét megpróbálunk célt érni."

 

"Számomra a klubnál megvan minden, ami a győzelemhez kell. Sikeréhség, vágy, tehetség, csapat. Minden adott, hogy a legmagasabb szinten versenyezzünk. Csak meg kell mutatnunk, meg kell mutatnunk a világnak és önmagunknak, hogy miért vagyunk érdemesek az első helyre, miért van ott a helyünk a döntőkben és miért kell az ilyen döntőket megnyernünk."

 

 

"A bajnokságban másodikok lettünk, de ez nem számít semmit. A Manchester City nyerte a bajnokságot, mi meg csak mögöttük értünk célba. A Villarreal megnyerte az Európa-ligát és itt is csak másodikok lettünk, ami szintén nem jelent semmit."

 

"Nem akarom azt hallgatni, hogy ó de közel voltak. Van egy nyertes és van egy vesztes és mi ma veszítettünk. Meg kell találnunk a miérteket és ügyelnünk arra, hogy ez többet ne forduljon elő."

 

Marcus elárulta, hogy miért hiszi azt, hogy a klub hamarosan továbblép és visszatalál a győztesek útjára.

 

"A nagy trófeák megnyeréséhez áldozatokat kell hoznunk. Bejöhetnétek velem az öltözőbe, simán tudnék 5-6 olyan játékost mutatni, akik szeptember óta sérüléssel bajlódtak, de mégis együtt maradtunk és egységesek voltunk és küzdöttünk a sikerért a klub számára."

 

"Idén nem úgy történt, ahogy szerettük volna, de majd jövőre... most el kell vonulnunk és kitisztítani a fejünket, hogy amikor visszatérünk, azt tiszta fejjel tehessük meg. Amikor Ole megérkezett a klubhoz, elmondta, hogy mit szeretne véghez vinni, a játékosok pedig hisznek benne és az általa eltervezett folyamat még nem ért véget."

 

Az angol válogatott hozzátette: "A folyamat része az is, hogy hullámvölgybe kerülünk és mélypontokat élünk meg. Ez bárhol és bárkivel előfordulhat, de megígérem nektek, a szurkolóknak, hogy nem fogjuk feladni, nincs rá esély, hogy lemondjunk a céljainkról."

 

"A következő szezonban még jobban fogunk vágyni a sikerre, amit majd a pályán kell megmutatnunk. 110%-ot kell nyújtanunk és, ahogy az imént mondtam, meg kell hoznunk a szükséges áldozatot, ami nagyon fontos, mert tudom, hogy rengeteg klubnál erre nem képesek."

 

"Ez csak a legjobb kluboknál van meg és nem véletlenül ezek a világ legjobbjai és nyerik a trófeákat. Közel vagyunk, de a közel még nem elég, ott kell lennünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!