Jó hírek érkeztek Martialról

A 2021/22-es szezon közeledtével Ole Gunnar Solskjaer bíztató híreket mondott Anthony Martial felépülésével kapcsolatban.


A francia támadót a márciusi, Leicester City elleni 3-1-es FA-kupa vereség óta nem láthatták pályán a szurkolók a United csapatában, miután a kupamérkőzést követő héten a francai válogatott Kazahsztán elleni találkozója során térdsérülést szenvedett.

 

A támadó emiatt kihagyta a szezon hátralévő két hónapját, valamint Didier Deschamps sem tudta így behívni a válogatott 26 fős keretébe az Európa-bajnokságra. Solskjaer azonban most elárulta, hogy Martial keményen dolgozik már Carringtonban, hogy mielőbb visszatérhessen és küzdeni akar helyéért a csapatban.

 

A menedzser ugyanakkor azt is elárulta, hogy Anthony még nem áll készen arra, hogy a többiekkel együtt eddzen, de nagyon közel van a visszatérésének időpontja. A héten pedig már Dalot, van de Beek és Fernandes is bekapcsolódott a felkészülési folyamatokba. A visszatérő játékosok pedig tovább növelik Ole lehetőségeit a csapata összeállítására vonatkozóan a barátságos meccsekre.

 

 

"Igen, egyre több játékos fog visszatérni" - mondta Ole. "Anthony Martial is csatlakozott hozzánk Carringtonba, de még nem edz a csapattal. A térdsérülése rendbe jött és úgy látom, hogy jó állapotban van."

 

"Többen visszatértek jól megérdemelt nyaralásukról, amire nagy szükségük volt és megérdemelték, hogy kipihenjék magukat."

 

A legnagyobb fejtörést most Alex Telles sérülése okozhatja a norvég menedzsernek, hiszen a brazil Solskjaer elmondása alapján szeptemberig nem lesz bevethető. Dean Henderson viszont felépült csípősérüléséből, amely miatt ki kellett hagynia az Európa-bajnokságot.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!