Ole dilemmája Rashford, Elanga és Amad helyzetéről

Ole Gunnar Solskajer szerint fontos döntéseket kell hoznia Marcus Rashford, Anthony Elanga és Amad Diallo kapcsán. Előbbi esetében a sérülése kapcsán, a másik két játékos esetében pedig arról, hogy miként tudnák a legjobban folytatni a fejlődést akár az első csapatnál, akár kölcsönben.


A United menedzserét a szerda esti, Brentford elleni 2-2-re végződött találkozót követően kérdezték egyes játékosainak jövőjéről. A norvég elmondta, hogy Rashfordot a hét folyamán kivizsgálják és majd ezt követően születik döntés vele kapcsolatban és kérdéses még Amad és Elanga jövője is.

 

"Először Marcus esetében fogunk döntést hozni a következő napokban, addig újra megvizsgálják. Meglátjuk, hogy mi a legjobb számára és a klub számára és így a legjobb döntést fogjuk meghozni" - mondta Ole.

 

 

"Minden egyes játékos esetében a legjobbat akarja a klub számukra. Mindig feltesszük a kérdést, hogy mi a legjobb most, illetve a későbbi szezonok során. Amad jelenleg az Olimpián van, így vele majd később ülünk le beszélgetni a jövőjéről."

 

"Elanga esetében nehéz a döntés. De ez is meglesz majd. Valószínűleg ezzel is megvárjuk majd azt, hogy Rashford esetében mi lesz, illetve, hogy Diallo jövője mit tartogat. Anthony egyébként nagy fejfájást okoz nekem" - mondta nevetve a menedzser.

 

"Ő olyan játékos, aki képes gólokat szerezni, lelkes és tele van energiával. A képességei fontosak, mert gyors és sallangmentes játékot szeretnénk játszani. Annyira alázatos, hogy ha félidőben megkérnénk, hogy szaladjon ki valahova és hozzon nekünk italokat, megtenné. Megtanulta az Akadémián, amit kellett és nagyszerű látni, hogy ilyen srácok kerülnek ki az utánpótlás nevelésből."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!