Varane csatlakozott az első csapat edzéséhez

A Leeds ellen 5-1-re megnyert szombati találkozó előtt került bemutatásra Raphael Varane, aki ma már csatlakozott is társaihoz és az első csapattal együtt edzett a United carringtoni edzőközpontjában.


A Real Madridtól érkező védő leigazolásának véglegesítése csak a Premier League nyitófordulójára jött össze, így viszont a francia játékos bemutatása emlékezetesre sikerült, hiszen a Leeds elleni összecsapás előtt vonult ki a pályára a telt házas Old Traffordon.

 

A francia játékosnak első körben a vízumra kellett várnia, majd egy rövid időt karanténban is el kellett töltenie, mielőtt mindent aláírhattak volna. Erről korábban már Ole is beszélt, hogy a tervezettnél kicsit lassabban haladtak a dolgok, de végül minden összejött és Varane már a csapattársakkal készül.

 

Az első csapatból többen pihenőnapot kaptak vasárnapra, így a Southampton elleni mérkőzésre az első igazi felkészülős edzés a hétfői volt. Az edzőközpontban már Varane is a társakkal tartott, akiknek a javarészét már a szombati napról megismerhette, ahogy az edzői stábból is többen már ismerős arcnak mondhatók számára.

 

A mai edzésen részt vett Amad Diallo és Eric Bailly is, akik szintén karanténban voltak miután visszatértek a tokiói Olimpiáról, ahol a legjobb nyolc csapat közé jutottak az elefántcsontparti válogatottal.

 

Az alábbi képeken Raphael először látható együtt újdonsült csapattársaival, a hét folyamán pedig az is kiderül, hogy Solskjaer mikortól fogja élesben is bevetni a világbajnok védőt, aki a francia válogatott oszlopos tagja volt az Európa-bajnokságon egészen a Svájc elleni vereségig, amely miatt a franciák búcsúzni kényszerültek a kontinensviadalról. 

 

A csapat másik új érkezője, Jadon Sancho egy hét edzést követően a Leeds elleni mérkőzésen már leülhetett a kispadra és a találkozó utolsó perceiben pályára is léphetett. Ole és stábja a norvég elmondása szerint alaposan felmérik, hogy milyen erőnléti állapotban van a 28 éves játékos és eldöntik, hogy Varane mikor léphet majd pályára. Ami biztos, hogy majd a szokásos, pénteki sajtótájékoztatón már pontos híreket hallhatunk a menedzsertől, majd vasárnap már a St. Mary's-ben lépnek pályára a Vörös Ördögök magyar idő szerint 15:00-kor.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!