Martial: Varane tökéletesen illeszkedik a Unitedbe

Anthony Martial izgatottan várja, hogy honfitársa, Raphael Varane bemutatkozzon a pályán is a Manchester Unitedben és úgy gondolja, hogy a világbajnok védő egyből beilleszkedik majd az Old Traffordon.


Varane-t szombaton mutatták be hivatalosan a Leeds elleni 5-1-re megnyert bajnokit megelőzően. Martial, aki az elmúlt fél évtizedben rendszeresen együtt edzett és játszott a védővel a francia válogatottban úgy véli, hogy honfitársa jelentős minőségjavulást jelent a csapat számára.

 

A francia támadóval a nyáron érkező Jadon Sancho-ról és a pár napja bemutatott Raphael Varane-ról beszélgetett a klubmédia riportere és Martial elmondta, hogy véleménye szerint két nagyszerű játékossal erősödött a klub.

 

"Jól is merem Raphaelt, remek képességekkel rendelkezik és tudom, hogy a sok éves tapasztalata rengeteget jelent majd a csapat számára és bátran mondhatom, hogy mindannyian nagyon örülünk a két új érkezőnek."

 

 

Az, hogy Varane tapasztalata nagy hatással lesz majd a Unitedre vitathatatlan, hiszen a 28 éves védő világbajnok és négyszeres Bajnokok Ligája győztes is. 

 

"Varane nagylelkű játékos" - mondta Martial új csapattársáról, aki a legújabb tagja a United francia kontingensének Martial és Pogba mellett az első csapatban. "Nem hiszem, hogy túl sok időre lenne szüksége ahhoz, hogy beilleszkedjen az új környezetbe, de ott vagyok mellette  és bármilyen apró segítségre is legyen szüksége, vagy tanácsra, számíthat rám."

 

"Rengeteg tapasztalata van és ő egy olyan játékos, aki rengeteg mindent megnyert eddigi pályafutása során a Real Madridban és a francia válogatottban is. Tudom, hogy minden erejével azon lesz, hogy a Unitedben további sikereket érjen el és hiszem, hogy jól fognak számára alakulni itt a dolgok."

 

A Vörös Ördögök szurkolói abban reménykednek, hogy a csapat francia gerince remek összhangban fog tudni együtt működni a pályán. Jól ismerik egymást és reméljük, még sokáig láthatjuk majd őket együtt játszani.

 

Martial a nyáron tért vissza, miután öt hónapig sérült volt, Varane pedig szombaton mutatkozott be az Old Trafford közönségének a Leeds elleni bajnoki előtt. Varane francia elődei között a csapatnál megtalálhatjuk Eric Cantona nevét, aki királyi magasságokba emelkedett Manchesterben, őt pedig Patrice Evra követte a sikeres franciák névsorában. Reménykedünk benne, hogy a Martial, Pogba, Varane triónak hasonló sikerei lesznek a Unitedben, mint a nagy elődöknek és ezáltal ők is legendákká válhatnak.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!