Varane debütálhat az Old Traffordon

Raphael Varane debütálására vár a Manchester United színeiben az Old Traffordon, amire a Newcastle United elleni bajnokin, szombat délután sor kerülhet.


A francia belső védőt lenyűgözte a nemzetközi szünet előtti Wolverhampton ellen vívott mérkőzés, ahol pont ő adta a mindent eldöntő gólpasszt Mason Greenwoodnak, amivel ha nehezen is, de nyert a United. A tapasztalt világbajnok kiválóan játszott Harry Maguire mellett a Molineuxban, klasszis teljesítménye pedig hozzásegítette a csapatot a kapott gól nélküli győzelemhez. 

 

A Vörös Ördögök menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer hiszi, hogy a szurkolók izgatottan várják, hogy a francia védő vörös mezben fusson ki először az Álmok Színházának gyepszőnyegére. 

 

"A szurkolók élvezték a pillanatot, amikor a Leeds elleni mérkőzés előtt Varane kisétált a pályára és azt hiszem, hogy ennek köszönhetően megjobb lett a hangulat a stadionban" - nyilatkozta a norvég menedzser a klubmédiának, a Szarkák elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. 

 

"Biztos vagyok benne, hogy a többiek befogadták őt, hiszen a Wolverhampton csapata ellen megmutatta, hogy mit tud számunkra nyújtani. Természetesen, most távol volt a csapattól, két meccset is játszott a franciák színeiben. Mindenki tisztában van a kvalitásaival, fantasztikus személyiség, pályán és azon kívül is, igazi győztes alkat. Add a csapathoz őt és Cristianot, akik bizonyítottan győztes típusok, tedd melléjük Jadont, aki fiatal és lelkes. Ez egy nagy, nagy plusz számunkra. Eltökélt és napról napra eltökéltebb."

 

A 19-es mezszámú játékos már megmutatta magát az Álmok Színházában a Leeds United elleni szezonnyitó meccs előtt. A francia védő elegánsan sétált ki az Old Trafford gyepére, kezében új United mezével, majd szelfizett is egyet a Stretford End előtt. 

 

 

A 28 éves játékos a Szarkák ellen végre magára öltheti az ikonikus vörös mezt és reméli, hogy a Newcastle elleni meccs lehet hazai debütálásának színhelye. 

 

A francia védőnek nem ez lesz az első alkalom, hogy az Old Traffordon játszhat, hiszen a Bajnokok Ligája keretein belül már farkasszemet nézhetett a United csapatával még a Real Madrid színeiben és az egész meccset végigjátszotta. 

 

A helyekért folyó verseny kemény lesz a United védelmében, mivel Varane, Maguire, Lindelöf és Bailly is a kezdőcsapatba vágyik. Egyedül a csapatkapitány jelenléte állandó, mióta csatlakozott a Leicester City csapatából 2019-ben, utóbbi két szezonban Lindelöf volt az, aki a leggyakrabban állhatott mellette a védelem tengelyében. 

 

A svédek csapatkapitánya remek teljesítménnyel rukkolt elő a Leeds elleni szezonnyitón, bizonyítván ezt egy gólpasszal Bruno Fernandes számára. 

 

Nemsoká kiderül, hogy Ole kiket jelöl a kezdőbe a Szarkák elleni, magyar idő szerint 16:00-kor kezdődő mérkőzésre. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!