Ole: Rashford ég a bizonyítási vágytól

Ole Gunnar Solskjaer már nagyon várja, hogy a nemzetközi szünetet követően Marcus Rashford és Amad Diallo is visszatérjenek az első csapatba.


Ma este a Villarreal csapatát fogadják a Vörös Ördögök az Old Traffordon a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek 2. fordulójában. Ez lesz az utolsó előtt mérkőzése a norvég menedzser fiainak a válogatott szünetet megelőzően, mivel jövőhéttől folytatódnak a világbajnoki selejtezők. 

 

Solskjaer előző hétvégén sajnos elveszítette sérülés miatt a csapat kapitányát, Harry Maguire-t és Luke Shaw állapota is kérdéses még, azonban a szünetet követően a csapat erősítést kap, hiszen Rashford és Diallo is alig várják, hogy ha lehetőségük nyílik rá, akkor október 16-án pályára léphessenek a King Power Stadionban a Leicester City elleni bajnokin.

 

 

Marcusra kellett többet várnia a menedzsernek, hiszen az angol támadó vállműtétje miatt nagyjából 3 hónapot kényszerül kihagyni. Az angol támadó 2016-os debütálása óta folyamatosan része a csapatnak, összesen 271 alkalommal lépett pályára a United mezében és tagja volt a Háromoroszlánosok csapatának is az Európa-bajnokságon.

 

A menedzser elmondta, hogy a hosszabbra sikerült szünetben nem lazsált játékosa és kemény edzésmunkát végzett, hogy visszatérésre a lehető legerősebb legyen.

 

"Még néhány hét kell nekik, de remélhetőleg a válogatott szünetet követően már bevethetők lesznek" - mondta Ole a klubmédiának, amikor Raashfordról és Amadról kérdezték.

 

"Keményen dolgoznak és mindkettőjük nagyon pozitívan áll a dolgokhoz. Marcus kihagyása kicsit hosszabb volt ugyan, de szüksége volt időre, ami szemmel láthatóan jót tett neki."

 

"Ég a tettvágytól, boldog és, mivel tisztában volt azzal, hogy kimaradt a felkészülési szezonból így nagyon kemény munkát végzett, tehát hamarosan készen kell állnia."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!