Ole: Nincsenek szavak a menetrendünkre

Ole Gunnar Solskjaer a józan ész hiányáról beszélt, ugyanis a Manchester United következő mérkőzéséig kevesebb, mint 72 órát kapott a felkészülésre.


A Vörös Ördögök elkerülték az Európában való utazgatás fáradalmait, ugyanis szerdán a Villarreal ellen hazai környezetben játszottak, azonban így is a következő Premier League meccsüket az Everton ellen, magyar idő szerint szombat 13:30-ra tették, ami azt jelenti, hogy Solskjaer legénységének két napja van regenerálódni a hétközi BL szereplést követően. 

 

A menedzser gyakran beszél arról, hogy sokszor nagy kihívást jelent a menetred, mivel számos esetben a játékosoknak kevés ideje van a pihenésre, fizikailag és mentálisan egyaránt. 

 

Mikor a helyzetről kérdezték a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, Solskjaer elmondta a riportereknek, hogy a klub "nem talál szavakat" a rövid pihenőidő miatt, majd hozzátette: "Nos, a TV az oka."

 

Ole folytatta: "Abszolút nem normális a döntés. Ugyanez a felállás volt nálunk tavaly is Törökországban [amikor az Istanbul Basaksehir ellen játszottak] gyorsan visszautaztunk, hogy játszunk az Everton ellen."

 


 

A Vörös Ördögök ugyanígy ebédidőben játszottak a Stolverkosok ellen az előző idényben, Bruno Fernandes kétszer és Edinson Cavani egyszer volt eredményes, amivel a csapat 3-1-re győzött a Goodison Park-ban.

 

"Azonban a körülmények nem ugyanazok, mint tavaly, szóval ismét nekiveselkedünk" - mondta Solskjaer. "A szurkolók a segítségünkre lesznek" - tette hozzá a főnök. "Ez nagyon fontos és tudom, hogy így lesz."

 

"Jobb lett volna vasárnap játszani és a Liverpool - Man City meccset áttenni szombatra. A józan ész nem általános tulajdonság sajnos, de erről majd máskor."

 

A következő szezontól úgy fogják szervezni a menetrendet, hogy senkinek ne kelljen játszani a szombat kora déli órákban, azután, hogy szerdán a Bajnokok Ligájában szerepelt. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!