Henderson: Rashford erősebb, mint valaha

Dean Henderson szerint csapattársa, Marcus Rashford kiváló formában tért vissza az edzésekre.


A két játékos együtt nőtt fel a United Akadémiáján mielőtt mindketten a felnőtt csapathoz kerültek. Rashford kénytelen volt belátni, hogy az előző idény során csak küszködött sérülése miatt és az Európa-bajnokságot követően végül megszületett a döntés, hogy megműtik a vállát.

 

Az operáció miatt kénytelen volt kihagyni a szezon elejét, azonban bízik benne, hogy a nemzetközi szünetet követően a Leicester elleni bajnokin már pályára léphet. Az biztos, hogy a carringtoni edzőközpontban végzett munkája felkeltette csapattársa figyelmét.

 

"Tudod mit? Igazából vicces ez az egész, mert mióta visszatért sokkal élesebbnek tűnik. Sajnos a sérülése tavaly hátráltatta, de most úgy látom, hogy rendben van. Úgy látom, hogy a lehető legjobb formában van és nagyon örülök annak, hogy újra láthatom őt az edzéseken. Úgy gondolom, hogy sokat tud majd segíteni a csapatnak."

 

 

A klubnál úgy gondolják, hogy Rashford számára jókor jött a nemzetközi szünet, mert így van még két hete arra, hogy teljesértékű edzésmunkát végezzen, mielőtt ismét pályára lépne a felnőtt csapatban, amelynek egészen fiatal kora óta már a tagja.

 

"Annak idején elég korán bedobták a mély vízbe és nem igazán volt soha lehetősége az igazi kikapcsolódásra, főként lelkileg. Azt gondolom, hogy ez a kis szünet most minden téren jót tett neki. Éhesebb a sikerre, mint valaha és alig várja, hogy újra pályán legyen."

 

"Úgy gondolom, hogy néha szükség van egy kis szünetre. Nekem is sokat segített ezen a nyáron és biztos vagyok benne, hogy neki is jót tett. Azt hiszem, hogy sokkal jobb formában fog visszatérni, mint amiben eddig láthattuk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!