Matic készen áll a Leicester elleni találkozóra

Nemanja Matic úgy véli, hogy a lehető legjobb erőnléti állapotban van köszönhetően annak, hogy a teljes felkészülési időszakot végig tudta csinálni a Manchester Uniteddel.


A szerb játékost Ole Gunnar Solskjaer is dicsérettel illette az edzéseken és a felkészülési találkozókon nyújtott stílusos teljesítménye miatt, a menedzser elégedettségét pedig az is alátámasztja, hogy Nemanja már 7 alkalommal lépett pályára a szezon során.

 

Matic jelenléte megnyugtató hatással van a középpálya védekező szekciójára, teljesítményével pedig maga a játékos is elégedett és elmondása szerint felkészült és várja a Leicester elleni bajnokit.

 

 

"Azt gondolom, hogy minden alkalommal, amikor lehetőségem volt pályára lépni jól teljesítettem. Fizikailag remekül érzem magam és természetesen minél többet szeretnék játszani, de ezt végső soron természetesen a menedzser dönti el. Én mindig készen állok, az biztos. Örömmel játszom és segítek a csapatnak, amikor csak szükség van rám."

 

"Fantasztikus volt a felkészülési időszakom, az elejétől a végéig. Boldog vagyok és motivált az előttünk álló időszak miatt."

 

Amikor megkérdezték, hogy véleménye szerint képes lehet-e sokat hozzátenni a csapat teljesítményéhez, akkor Nemanja ezt felelte:

 

"Mindig megpróbálok mindent megtenni, amit csak tudok. Vannak nagyon jó meccsek, amikor minden sikerül, de előfordulnak rosszabb napok is. Mint mondtam mindent megteszek és hiszek abban, hogy ezt mindenki tiszteletben tartja."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!