Matic dühös a Leicester elleni vereség miatt

Nemanja Matic rendkívül csalódottan nyilatkozott a Leicester elleni 4-2-es vereséget követően és megkövette azokat a szurkolókat, akik elutaztak a King Power Stadionba, hogy buzdítsák a Vörös Ördögöket.


A kiábrándító vereséget követően a szerb középpályás elmondása szerint nem hajlandó siránkozni és véleménye szerint a Vörös Ördögöknek azon kell dolgoznia, hogy továbbra is a bajnokság megnyerésének esélyeseiként tekintsenek rájuk.

 

"Sajnálom azokat a szurkolókat, akik ezt a helyszínen kellett végig nézzék. Ők a legjobbak, mert idegenben is fantasztikus az a támogatás, amit kapunk tőlük és ennél sokkal-sokkal jobbat érdemelnek."

 

"Mindent elkövetünk azért, hogy a jövőben boldogak legyenek. Most van 14 pontunk és még mindig versenyben vagyunk a bajnoki címért és szóba sem jöhet, hogy feladjuk, egészen a végéig."

 

A United Mason Greenwood találatával még vezetett a Rókák elleni idegenbeli találkozón, de végül a Leicester megtörte a vendégek ellenállását az egyenlítést követően és még háromszor megzörgették a United hálóját. Ezekre a találatokra már csak Marcus Rashford tudott reagálni az akkor még 2-2-t jelentő góljával.

 

 

"Természetesen nagyon csalódottak vagyunk" - mondta a 32 éves játékos. "Mindenki szomorú és lógatja most az orrát. Természetesen, ha a Manchester Unitedben játszol csalódott vagy, hogy nem nyersz, de fel kell állnunk és összetartanunk."

 

"Össze kell fognunk, elemezni, hogy mi ment ennyire félre, majd a következő találkozóra koncentrálni, ami pár nap múlva lesz, hiszen az Atalanta ellen nagyon kemény mérkőzésre számítunk. Nagyon csalódottak vagyunk, de megmutatjuk a jövőben, hogy ennél mérföldekkel jobbak vagyunk."

 

Matic kitért a házigazdákra is, akik a második játékrészben esélyt sem hagytak a vendégek számára.

 

"Egy nagyszerű góllal kezdtünk Greenwoodnak köszönhetően. Remek találat volt. Ezt követően viszont át tudták venni a házigazdák a játék irányítását és rengeteg lehetőséget dolgoztak ki. Muszáj őszintén elismernünk, hogy nagyon megérdemelték ezt a győzelmet."

 

"Elkeserítő volt, hogy amint egyenlítettünk már vissza is tudták szerezni a vezetést. Ott nagyon frusztrálttá váltunk. Vannak olyan esetek, amikor nem lehet mást mondani, mint, hogy az ellenfél sokkal jobb volt és tanulnunk kell a hibákból, mert biztos vagyok benne, hogy a csapatunk ennél sokkal többet tud."

 

A Vörös Ördögökre most két hazai mérkőzés vár. Az egyik a Bajnokok Ligájában, az Atalanta elleni párharc lesz, a másik pedig majd a bajnokságban az ősi rivális Liverpool elleni találkozó lesz.

 

"Mindig a következő meccs a legfontosabb és minden következő meccs egy újabb kihívás, de egy lehetőség is arra, hogy megmutassuk, mire is vagyunk képesek. Felelősséget fogunk vállalni a tetteinkért, lépni fogunk és meglátjuk mit tehetünk, de biztos vagyok benne, hogy sokat tehetünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!