Pogba: Valamin változtatnunk kell

Paul Pogba elismerte, valamin változtatniuk kell a Manchester Unitednél, miután idegenben 4-2-es vereséget szenvedtek szombaton a Leicester City-től.


A francia középpályás végig a pályán volt annak a zakónak az alkalmával, amely egyben véget is vetett 29 mérkőzéses idegenbeli veretlenségi sorozatuknak a Premier League-ben.

 

A Rókák otthonából pont nélkül történő távozás csak további nyomást helyez Ole Gunnar Solskjaer vállaira, aki így már három mérkőzés óta nyeretlen csapatával a bajnokságban.

 

"Hogy őszinte legyek, már egy ideje vannak ilyen mérkőzéseink és még nem sikerült megtalálnunk a problémát" - kezdte Pogba.

 

 

"Meg kell találnunk a probléma okát, hogy miért kapunk könnyen elkerülhető, buta gólokat, amikor tudjuk, hogy az ilyen mérkőzéseket olyan pályán játszuk, ahol a szurkolók nyomás alá fognak minket helyezni és mindent megtesznek a csapatukért. Szerintem sokkal érettebbnek kell lennünk. Több tapasztalattal és jó értelemben vett arroganciával kell játszanunk. Nekünk kell birtokolnunk a labdát és a saját játékunkat kell játszanunk."

 

"De most meg kell találnunk, hogy mi a kulcsa ezeknek a mérkőzéseknek, amelyeket elveszítünk. Mert szerintem ma megérdemelten kaptunk ki."

 

"Meg kell találnunk azt a valamit és változtatnunk is kell rajta. Nem tudom, hogy a szellemiségünk okozza-e ezt, amivel elkezdünk játszani... tényleg nem tudjuk. Frusztráló, mert ez egy olyan dolog, amelyet nem értünk, viszont nagyon gyorsan meg kell találnunk rá a választ, mert ha versenyképesek akarunk lenni és harcban lenni a bajnoki címért, akkor ezeket a meccseket meg kell nyerni, még akkor is ha kemények és idegenben kell megtennünk."

 

"Vissza kell vernünk az ellenfelünk játékát, meg kell találni az ehhez szükséges mentalitást és a megfelelő taktikát kell választani a győzelemhez. Én ezt gondolom. Van időnk arra, hogy ezt átgondoljuk, majd mindannyiunknak össze kell állnunk és meg kell találnunk a problémát."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!