Matic: A BL hangulata magával ragadó

Elmondása szerint Nemanja Matic a mai napig különlegesnek éli meg a Bajnokok Ligája estéket attól függetlenül, hogy egy évtizeddel ezelőtt debütált a sorozatban játékosként.


Újabb izgalmas este vár a Manchester United csapatára az Old Traffordon és remélhetőleg hasonló végeredmény születik majd, mint a Villarreal elleni 2-1-es győzelem. A szerb középpályás ennek apropóján beszélt arról, hogy milyen érzés volt számára első alkalommal pályára lépni a sorozatban, a Sir Alex Ferguson által irányított Vörös Ördögök ellen.

 

A United Reviewnak adott interjújában a 32 éves játékos felidézte emlékeit a jelenlegi klubja ellen vívott mérkőzésről és elárulta azt is, hogy mennyire fontos számára a Bajnokok Ligája.

 

 

"Kisgyermekként, ha focizol arról álmodozol, hogy egy napon majd a Bajnokok Ligájában játszol. Azt hiszem ez minden gyerek esetében egy hatalmas álom és amikor a pályára kisétálva meghallod a BL Himnuszát, az valami fantasztikus."

 

"A Bajnokok Ligája az a sorozat, ahol Európa legjobb csapataival mérheted össze a tudásod. Utazások Olaszországba, Spanyolországba, illetve számos más országba. Megtapasztalhatjuk, hogy az egyes bajnokságokban mennyire más stílusban játszanak a csapatok, mint a Premier League-ben. Ezekből a mérkőzésekből rengeteg tapasztalatot lehet szerezni, melyekkel jobb játékossá válhatunk."

 

A szerbet megkérték arra is, hogy idézze fel korábbi emlékeit a United elleni BL meccsekről.

 

"Emlékszem, hogy a Benfica első lett a csoportban és az egy remek szezon volt számunkra. Fiatal csapatunk volt tele jó játékosokkal. Ha jól emlékszem, akkor a negyeddöntőig meneteltünk, ami hatalmas eredmény volt akkor. Emlékszem a United elleni találkozókra is. Az Old Traffordon 2-2-t játszottunk velük, ami hihetetlen volt. Nagyszerű volt a hangulat az öltözőben a mérkőzést követően."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!