Rashford rengeteget tanulhat Ronaldotól

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere elmondta, hogy továbbra is támogatni fogja a sérülésből visszatérő Rashfordot abban, hogy tanulhasson Ronaldotól és törekedni fog arra, hogy ezáltal folytassa kiváló formáját, hiszen legutóbbi két mérkőzésén betalált a fiatal angol támadó.


A 23 éves játékos a napokban elmondta, hogy véleménye szerint fizikálisan jobb állapotban van, mint valaha, amely annak is köszönhető, hogy vállműtétje miatt jól használta fel a rehabilitáció időszakát. Solskjaer is bízik a támadó képességeiben és a klubmédiának elmondta, hogy Rashford számára most az a kihívás túlszárnyalja eddigi teljesítményét és csatlakozzon ahhoz az elithez, melyben a játék legjobbjai vannak.

 

"Úgy gondolom, hogy az ő kihívása megegyezik a csapat kihívásával. Tudod, arra gondolok, hogy elértünk egy bizonyos szintet és ilyenkor meg kell tenni a következő lépést és ki kell hívnod magad, hogy a legjobb legyél. Nálunk van minden idők egyik legjobb játékosa, akitől tanulhatnak a srácok, idősebbek és fiatalabbak egyaránt és törekedniük kell arra, hogy hasonló karriert fussanak be, mint Cristiano. Láthattuk, hogy megérkezett és folyamatosan gólokat szerez. Nagyon-nagyon jó példa a többiek számára."

 

 

A manchesteri születésű Rashford továbbra is a legeredményesebb támadó Solskjaer regnálása alatt, hiszen az Atalanta elleni találatával már 54 gólnál jár. Sérülését követően lenyűgöző visszatérést produkált, hiszen nem csak az olaszok ellen, hanem a Leicester elleni bajnokin is megzörgette az ellenfél hálóját, a norvég menedzser pedig nem győzte dicsérni játékosát, aki elmondása szerint magasra rakta a lécet, hogy még nagyobb dolgokat érhessen majd el.

 

"Számomra Marcus pályafutásának eddigi része egészen hihetetlen. Remélhetőleg, amikor majd 10 év múlva leülünk visszatekinteni az eltelt évekre akkor ugyan úgy beszélhetünk róla, mint Cristianoról és arról, hogy hozzá hasonló karriert futott be."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 9. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!