Varane: Pontosan így akartunk válaszolni

A Manchester United védője, Raphael Varane elégedettségének adott hangot, miután a Vörös Ördögök 3-0-ra legyőzték a Tottenham csapatát szombaton, így ismét győzelmet ünnepelhettek a Premier Leagueben.


Kicsivel kevesebb, mint egy héttel a Liverpool elleni vereséget követően a United magabiztos győzelmet aratott Nuno Espirito Santo csapata ellen, köszönhetően Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani és Marcus Rashford találatainak is.

 

Dicsőséges visszatérés volt ez Raphael Varane számára, aki végigjátszotta a találkozót azt követően, hogy sérülés miatt a legutóbbi 3 meccsen nem léphetett pályára. A francia védő a 3 védős rendszerben igazi vezér volt a pályán és teljesítményével nagyon sokat tett azért, hogy csapata kapott gól nélkül hozza le a mérkőzést. 

 

A közösségi médiában Varane az alábbi, rövid üzenetet osztotta meg követőivel: "Kapott gól nélküli találkozó, 3 gól, 3 pont. Pontosan ez az a válasz, amit adni akartunk."

 

 

Varane Victor Lindelöf és Harry Maguire társaságában tette a dolgát a védelemben, a három védős felállás pedig jóval nagyobb kontrollt adott a Unitednek, mint amit az előző mérkőzéseken láthattunk.

 

Ez volt az első alkalom idén, hogy a norvég menedzser az 5 védős felállást választotta. Amikor legutóbb 3 belső védővel álltunk fel egy találkozón, akkor 2-0-ra nyertünk a Manchester City ellen még 2020 márciusában. A formáció pedig egyértelműen a kívánt hatást érte el most is. Az akkori találkozón Maguire szintén a 3 védős rendszer bal oldalán szerepelt, a kapuban pedig ugyan úgy David de Gea állt.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!