Friss hírek Varane sérüléséről

A Manchester United friss információkat közölt Raphael Varane sérüléséről, mely az Atalanta elleni 2-2-re végződő Bajnokok Ligája találkozón érte a francia védőt.


A klub hivatalosan is megerősítette, hogy a világbajnok játékos combizom sérülést szenvedett, ami miatt várhatóan egy hónapot lesz kénytelen kihagyni. Varane-t az Atalanta elleni találkozó első félidejében kellett kényszerből lecserélni, helyette pedig Mason Greenwood lépett pályára, akinek köszönhetően a meccs végén Ronaldo megszerezte a United egyenlítő találatát.

 

A Vörös Ördögök soron következő találkozója most szombaton lesz a Manchester City ellen az Old Traffordon, majd ismét két hét nemzetközi szünet következik. A bajnokság ezt követően november 20-án, a Watford elleni idegenbeli összecsapással folytatódik, ezt pedig egy spanyolországi túra követi, hogy a United megütközzön ismét a Unai Emery vezette Villarreallal a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában november 23-án.

 

 

Az év utolsó előtti hónapja egy újabb idegenbeli mérkőzéssel zárul, melyen Thomas Tuchel fiait kellene Solskjaer csapatának kétvállra fektetnie a Stamford Bridge-en 28-án.

 

A klubnál mindenki a legjobbakat kívánja Raphaelnek és minél előbb várják őt vissza a csapatba.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!