Pogba: Erősebben térek vissza

A Manchester United középpályása, Paul Pogba pozitív és állítása szerint erősebben fog viszatérni, miután a francia válogatott edzésén megsérült hétfőn.


A 6-os mezszámú játékos ott hagyta a francia válogatottat nem sokkal a csapathoz való csatlakozását követően, így kihagyja a Kazahsztán és Finnország elleni világbajnoki selejtezőket.
 

Pogba hiányozni is fog Didier Deschamps csapatának utolsó két mérkőzéséről a D csoportban, ahol azért fognak küzdeni, hogy megtartsák első helyüket a jövő évi katari világbajnokságra. 

 

Kedden megerősítették, hogy Pogba nem tudja ellátni válogatottbéli feladatait és visszatért Manchesterbe, hogy a továbbiakban ott kapjon kezelést és további kivizsgáláson vegyen részt.

 

A hírek szerint több közelgő United mérkőzéseket majd szintén ki kell hagynia, de Paul Instagaram fiókján nyugtatta meg követőit és megígérte, amint tud, erősebben tér vissza a pályára.

 

"Ahogy azt láttátok, összeszedtem egy kisebb sérülést, remélhetőleg nem olyan vészes" - magyarázta Pogva egy rövid instagram videóban hivatalos fiókján keresztül. 


 

"Újabb kivizsgáláson veszek részt a napokban, ahol megmondják majd, mennyire rossz a helyzet. Jelenleg itt vagyok, de erősebben fogok visszatérni, de ezt ti is tudjátok."

 

 

A középpályás három meccses eltíltást kapott azt követően, hogy a Liverpool elleni mérkőzésen kiállították és most ismét nem lesz bevethető november 20-án, a Watford elleni találkozón. 

 

Két hátralévő novemberi mérkőzésén talán pályára léphet majd a játékos, de visszatérése jelen állás szerint várat még magára.

 

Ennek ellenére a 28 éves játékos próbál pozitív maradni és erős lélekkel dolgozik azon, hogy erősebben és teljesen egészségesen térhessen vissza. 

 

"Nem veszítjük el a hitünket és a pozitív hangulatunkat" - mondta Paul instagram videójában. 

 

"Mosolyogjatok, mert minden okkal történik, áldottak vagyunk és vissza fogunk térni és folytatni fogjuk. Ez a lényeg."

 

"Köszönöm mindenkinek a támogatását és szeretetét, az Isten áldjon titeket, hamarosan visszatérünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!