Rashford élvezi az edzéseket

Marcus Rashford örömmel mesélt arról, hogy ismét keményen edzenek néhány csapattársával a carringtoni edzőközpontban, miközben újabb és újabb játékosok csatlakoznak hozzájuk nap, mint nap.


Az edzőpálya a COVID fertőzések miatt ideiglenesen zárva volt annak érdekében, hogy elkerüljék az újabb fertőzéseket, kedden azonban ismét kinyitotta kapuit a játékosok előtt azt követően, hogy a Premier League részéről megerősítették, hogy miden mérkőzést megtartanak az ünnepi időszakban, amit csak lehetséges.

 

A Unitednek két bajnokija maradt el, mégpedig a Brentford és a Brighton elleniek, de a jövő hétfői Newcastle elleni idegenbeli találkozó már megrendezésre kerül. Ralf Rangnick és csapata pedig alig várja, hogy ismét pályára léphessenek.

 

A Vörös Ördögök minden sorozatot figyelembe véve legutóbbi 6 mérkőzésükön veretlenek maradtak, ebből 3 meccsen már a német mester irányította őket, aki szorgalmasan dolgozik azon, hogy a játékosai elsajátítsák filozófiáját.

 

 

Rashford elmondta, hogy szerencsére a lehető legjobban tudták kezelni a halasztásokat és már mindenki izgatottan várja, hogy pályára léphessen a St. James' Parkban.

 

"Elkezdtük a srácokkal az edzéseket, ma pedig újabb hiányzók csatlakoztak hozzánk, holnap pedig már mindenki itt lesz. Ez azt jelenti, hogy nagyjából visszakapjuk a teljes csapatot, ami nagyon pozitív az előttünk álló hét tekintetében."

 

Ralf Rangnick első mérkőzésén a United 1-0-s győzelmet aratott a Crystal Palace ellen, amit egy Young Boys elleni döntetlen követett a Bajnokok Ligájában, a legutóbbi meccsükön pedig szintén 1-0-ra nyertek a Norwich ellen. Rashford úgy gondolja, hogy minden csapatársának az a szándéka, hogy ezekre a pozitív eredményekre építsenek és újabb jó eredményeket érjenek el.

 

"Mindenki csalódott volt a mérkőzések törlése miatt, de nem igazán tehettünk mást. Csakis a következő találkozónkra kell most koncentrálnunk, ami már úgy néz ki, hogy megrendezésre kerülhet."

 

A karácsonyi időszakban lejátszott rengeteg mérkőzés nagyban befolyásolhatja a bajnokság későbbi végeredményét, Marcus pedig elárulta azt is, hogy nagyon szereti az év ezen szakaszát annak sűrűségével együtt és bízik abban, hogy sikeresek lesznek a csapattal.

 

"Határozottan élvezem az év ezen szakaszát. Úgy gondolom, hogy a szezon kezdete és a karácsonyi időszak a két legfontosabb pontja a bajnoki versenyfutásnak. Szóval, ha most sikerül jól teljesítenünk és hoznunk a meccseinket, akkor meglesz a megfelelő lendületünk a további mérkőzésekre és az út végén akár trófeák is várhatnak ránk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!