Sir Bobby sajnálja Scholes visszavonulását

A Manchester United legendája, Sir Bobby Charlton elismeréssel adózott a visszavonuló Paul Scholes elõtt, azonban "abszolút tragédiának" tartja a középpályás visszavonulását.


Scholes véget vetett a hetek óta tartó találgatásoknak a jövõjével kapcsolatban és a keddi napon, 36 évesen bejelentette visszavonulását, ugyanakkor marad az Old Traffordon, Sir Alex edzõi stábjában.

 

Sir Bobby Charlton - aki maga is angol válogatott volt egykoron - csalódott, hogy Paul Scholes végleg szögre akasztja a stoplist, azt pedig, hogy többet nem láthatjuk a vörös hajú középpályást tétmérkõzésen játszani, "abszolút tragédiának" nevezte.

 

Azonban Charlton reméli, Scholes a Unitedben fog maradni, egészen addig, amíg végleg ki nem száll a futball vérkeringésébõl.

 

"Nos, volt egy tippem, hogy ez be fog következni, de reménykedtem, valaki lesz annyira bátor, hogy maradásra bírja és remélhetõleg a legjobb választ fogjuk majd kapni" - mondta a United nagykövete a Sky Sports News-nak.

 

 

"Azonban õ nem ilyen típusú ember - ha egyszer rászánja magát, nem változtat a döntésén, õ nagyon különleges gondolkodású."

 

"Ami abszolút tragédia, az, hogy a United ezután nélküle szerepel majd - õ egy fantasztikus játékos, egy olyan játékos, akinek a játékát látva gyönyör tölt el - nagyon fog hiányozni a Manchester Unitedbõl."

 

"Úgy gondolom, ha a játék szempontjából nézzük a dolgokat, õ egy felbecsülhetetlen játékos volt - remekül látott a pályán, azonnal meglátta, hol vannak a társai és számtalanszor hallottam a tömeg zaját, amikor adott egy hajszálpontos átadást."

 

"Õ csak egy fantasztikus játékos - egy csodálatos, csodálatos játékos - és mi a Manchester Unitednél nagyon büszkék vagyunk, hogy karrierje jelentõs részét nálunk játszotta, az egész karrierjét igazából, nagyon csalódott vagyok ebben a tekintetben, de mint ember, nagyon becsülöm õt, egy remek srác. Örökké emlékezni fognak rá a Manchester Unitednél, nem kérdés."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!