Rangnick még jobb teljesítményre sarkallja Sanchot

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick egyeztetéseket folytatott Jadon Sanchoval, miután szeretné a lehető legjobbat kihozni az angol válogatott szélső játékából.


A 21 éves játékost választották a Burnley elleni 1-1-es döntetlenre végződött mérkőzés legjobb játékosává és az utóbbi időben elkezdett olyan formában játszani, mint amilyenben a Borussia Dortmund színeiben számtalan góllal és gólpasszal szomorította a Bundesliga ellenfeleket.

 

A londoni születésű támadó azonban a német szakember szerint még ennél is többre képes és remélhetőleg kezdésként ebből a Southampton elleni bajnokin is látni fogunk majd valamit.

 

"Fejlődött, de ez már szükséges is volt" - kezdte Rangnick a klubmédiának.

 

"Elég sok beszélgetést folytattunk Jadonnal."

 

"Ugyanez a helyzet Marcusszal [Rashford]. És azt is gondolom, hogy Rashford elég jól játszott a Burnley ellen az első félidőben. Mint mondtam, Jadont most már négy-öt éve ismerem. Amikor 17 éves volt, megpróbáltam Lipcsébe csábítani és igen, ez az a fajta teljesítmény, amelyre szükségünk van tőle, amelyet folyamatosan és állandóan mutatnia kellene."

 

"Sokkal jobb játékre képes és tud fejlődni még a teljesítményeiben, de az elmúlt hetekben eddig pozitív változást figyelhettünk meg esetében. Jó formában van jelenleg és minden azon múlik, hogy képes lesz-e ezt folyamatosan fenntartani."

 

 

Abban a stílusban, amelyet a német szeretne megvalósulni látni a pályán, a szélsők és a szélső védők közötti kapcsolat és összjáték nagyon fontos.

 

Ezek a kombinációk jól működő bizonyítékot szolgáltattak a Turf Mooron is, de az ideiglenes menedzser szeretne ezekből többet látni a jobb oldalon is.

 

"Ez nagyon fontos, védekezésben és támadásban egyaránt" - tette hozzá.

 

"Elég sok olyan szituációt tudtunk kidolgozni támadásban, amikor meg tudtuk futni az ellenfelünket és mögéjük tudtunk kerülni. A szerzett gólunk is pontosan egy ilyen esetből született, amikor Luke Shaw tudott a hátsó vonal mögé betörni, majd tökéletesen visszatálalt Paul Pogba elé."

 

"Igen, ez fontos: a bal oldalon egyetértek azzal, hogy ez megvalósult az elmúlt néhány mérkőzésen Luke [Shaw] és Jadon Sancho között. Most ugyanezt kell megoldanunk a jobb oldalon is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!