Hivatalos: Rangnick távozik a klubtól

Ralf Rangnick nem marad a Manchester Unitednél tanácsadói szerepkörben, ugyanis az osztrák nemzeti csapat szövetségi kapitányaként teljes figyelmet fog szentelni új feladatkörének.


Rangnick vasárnap erősítette meg a hírt egy Ausztria szövetségi kapitányaként tartott sajtótájékoztatón, a Manchester United pedig az alábbiakat közölte: 

 

"Szeretnénk megköszönni Ralf Rangnicknak az elmúlt hat hónapban ideiglenes menedzserként végzett munkáját."

 

"Közös megegyezés alapján Ralf mostantól kizárólag az osztrák válogatott menedzsereként betöltött szerepkörére koncentrál és ezért nem tud tanácsadói szerepet vállalni az Old Traffordon."

 

 

"Szeretnénk sok sikert kívánni Ralfnak karrierjének új fejezetéhez."

 

Rangnick december elején vette át a csapat irányítását és végigvezette őket egy kihívást jelentő szezon második felén, ideiglenes menedzserként pedig elég időt biztosított jelenléte arra, hogy a United megtalálja a megfelelő új menedzsert, melynek köszönhetően kinevezték Erik ten Hagot a csapat élére.  

 

Rangnick most Ausztria csapatával vág neki az elkövetkező Nemzetek Ligája kiírásának, ahol Horvátországgal, Dániával és Franciaországgal kerültek össze az A1 csoportban. 

 

"Ismételten szeretnénk köszönetet mondani Ralfnak az itt végzett kemény munkájáért és sok sikert kívánunk neki a jövőben."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!