Hírek Sancho állapotával kapcsolatban

Jadon Sancho akár a Manchester United szezonjának hátralévő részét is kihagyhatja, állítja Ralf Rangnick ideiglenes menedzser.


Sancho hiányzott a Vörös Ördögök csütörtök esti, Chelsea ellen 1-1-re végződött hazai bajnokijáról, csakúgy, mint a sérülésekkel bajlódó Edinson Cavani, Fred, Harry Maguire, Paul Pogba és Luke Shaw. Mellettük különböző okok miatt Aaron Wan-Bissaka és Jesse Lingard sem állhatott rendelkezésre.

 

A Chelsea elleni mérkőzést követően Ralf Rangnick megtartotta a hétfő esti, Brentford elleni mérkőzésre vonatkozó sajtótájékoztatóját, amely során a német elmondta, az angol válogatott szélső nem lehet majd ott a pályán Frank Thomas legénysége ellen és akár még hosszabb ideig is nélkülözni lehetnek kénytelenek.

 

"Előfordulhat, hogy mandulagyulladása miatt Jadon Sanchora a szezon hátralévő részében már nem számíthatunk" - mondta a 63 éves szakember.

 

"Nagy valószínűséggel a Brentford ellen nem lesz hadra fogható."

 

A Méhek elleni találkozó lesz az utolsó, Old Traffordon rendezendő bajnokija az idei szezonban a manchesterieknek, amely követően délnek veszik az irányt és előbb a Brighton & Hove Albionhoz látogatnak, majd az idényt a Selhurst Parkban, a Crystal Palace vendégeként zárják.

 

 

A Sasok elleni vendégjátékra 15 nappal a Sirályok elleni összecsapást követően kerül sor, így Rangnick abban reménykedhet, hogy talán akkor már számolhat Sanchoval.

 

"Még három hét van hátra a Crystal Palace elleni meccsig. De a következő két mérkőzésen elég valószínűtlen [hogy Sancho játszani fog]."

 

A német bővebb betekintést is engedett a szélső betegségének súlyosságába és egyben minél hamarabbi felépülést kívánt neki.

 

"Gyulladás keletkezett a manduláján, emellett pedig magas láz is gyötri, szóval ezért nem számíthattam rá ma este és nagy valószínűséggel ez így lesz a következő két meccsünkön is."

 

"Remélhetőleg sikerül megfékezni a gyulladást, viszont ha el kell távolítani a manduláját, akkor arra a szezont követően kerülhet majd sor."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!