Manchester United U18 - Derby County U18 3-0

A Blackburn negatív formájának köszönhetően a Manchester fiataljai ezzel a győzelmükkel a tabella harmadik helyére kapaszkodtak fel.


Az első félidőben Norkett volt eredményes, míg a másodikban McNiell és Mather biztosították be a győzelmet a Kosok ellen és a játék képét tekintve megérdemelt győzelmet ünnepelhettek a hazaiak Carringtonban. 

 

Mainoo indítja Forsont a jobb oldalon, aki meg is indul a büntetőterület felé, végül beadta középre, ahol Ennis volt egy kicsit határozatlan és csak belekapni tudott a labdába, ami a kapusban elakadt. Nagy lehetőség volt. 

 

Megint Forson a főszerepben, most a bal oldalon tűnik fel, elindul a kapu irányába, most azonban kicsit önzőbb a korábbinál, de így lesz jó Norkett számára, miután a kapusról kipattant a labdája, úgy a támadónak sikerül begyötörni azt az üres kapuba. 1-0

 

Hugill ad nagyszerű labdát Norkett felé, aki megiramodik a jobb oldalon, lövése azonban a felsőlécről a játéktéren kívülre pattan. 

 

Második félidő elején Forson indul meg saját térfeléről a tizenhatos előteréig jut, ahol nagyszerű ütemben ugratja ki Norkettet, aki szerette volna továbbtenni, aminek köszönhetően elpattan előle a labda, azonban a védők elvétik, Norkett lecsap rá, de mielőtt ellőhetné, McNiell pöccinti azt a kapuba. Szinte hallani lehetett a Benny Hill Show főcímdalát ennél a jelenetnél. 2-0

 

Murray oszt ki nagyszerű labdát a ball szélre, amire McNiell már nyargal is, tizenhatoshoz érve meghúzza befelé, a védő nem meri bántani, beadja középre, ahol érkezik Mather és három gólosra növeli a különbséget. 3-0

 

A mérkőzés eredménye már nem változott, a következő mérkőzésen fog eldőlni a harmadik hely sorsa, miután a Nottingham Forest látogat a Vörös Ördögök otthonába május 15-én 13:30-kor. 

 

Összefoglaló:

United: Wooster; Murray, Jackson, Aljofree, Lawrence; Oyedele, Mainoo; Ennis, Forson (Collyer 60) , Norkett (Mather 59); Hugill (McNiell 59)

Gólok: Norkett 21,McNiell 65, Mather 84 

Sárgalap: Collyer


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!