Anthony Elanga hirtelen berobbanásáról

Svéd támadónk, Anthony Elanga a szezon erősségeiről, illetve magáról beszélt egy interjúban, valamint azt is megosztotta, hogyan készül az elkövetkezendő idényre.


A 20 éves svéd támadó az előző szezonba elképesztő fejlődést mutatott. Ralf Rangnick ideiglenes edzősége alatt szó szerint berobbant a kezdő csapatba, ahol többnyire hozta azt, amit elvártak tőle.

 

Elanga 27 alkalommal lépett pályára az összes sorozatot figyelembe véve és ezeken három gólt, illetve kettő gólpasszt jegyzett. 

 

A szurkolók leginkább az Atletico Madrid elleni góljára emlékeznek, ami megmentette a csapatot az első mérkőzésen a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában. Akkor a hajrában volt eredményes a svéd, ahol Bruno Fernandes indítása után a hosszúba lőtte a labdát, ezzel 1-1-es állást beállítva a mérkőzésen. 

 

 

 

Elanga a klubmédiának adott interjút a közelmúltban, ahol elmondta, a szezon előtti nyári felkészülésének is köszönheti ezt a berobbanást.

 

"Tudod, az ifi csapatban eddig nem nagyon vállaltam magamra sok helyzetet, mint például a fejelések. Egyáltalán nem fejeltem gólt szinte."

 

"Úgy gondolom, amikor felkerültem a felnőtt csapathoz, ebben is fejlődni tudtam. Sokkal több ilyen helyzetet tudtam már kialakítani és ez nagyban függött a nyári felkészüléstől. Ebben az időben elmentem az egyik személyi edzőmmel Tommal(Joyce), aki rengeteget segített nekem."

 

"Sokat dolgoztunk a játékom egyéb aspektusain. Úgy érzem az előző szezonban észrevehető volt, hogy ezekben mind nagyon sokat fejlődtem. Én azt mondom mindig, hogy minden a folyamatos fejlődésről szól, mindig van mit fejleszteni magamon. Ezeket a gyenge pontokat kell mindig megtalálnom magamon és erősíteni magamat."

 

Anthony Elanga keményen edz folyamatosan, legyen szó a technikája javításáról, vagy akár az edzőteremben töltött hosszú időkről.

 

Az utóbbi időben Anthony feltett egy videót a közösségi médiában, ahol szekrényugrást gyakorolt és a világrekordhoz közeli eredményt ért el.

 


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!