Elanga élvezi a versengést

Anthony Elanga úgy véli, hogy a verseny létfontosságú a sikerhez és nagyon szeretné, ha a Vörös Ördögök mindig arra törekedjenek, hogy fejlődjenek.


A 20 éves játékos jól teljesített első teljes szezonjában a United felnőtt csapatában, ennek következtében pedig ő szerepel a TeamViewer Diaries legújabb epizódjában. A beszélgetés során pedig  Elanga beszélt a csapaton belüli versenyhelyzet jelentősségéről is.

 

"A verseny egészséges, különösen abban a környezetben, amiben vagyok. Úgy érzem, hogy mindenki arra törekszik, hogy önmaga legjobb verziója legyen és ez látszik is még az edzéseken is."

 

"A versenyhelyzet az, amire szükség van, különösen egy olyan nagy klubnál, mint a United. Ha a legjobb akarsz lenni, akkor a legjobbakkal kell felvenned a versenyt."

 

Azóta, hogy az előző szezonban két mérkőzésen is a csapatba került Elanga sokat erősödött. A svédnek 20 mérkőzése volt idén a Premier League-ben a Crystal Palace elleni utolsó bajnoki előtt és 3 Bajnokok Ligája találkozón is szerepelt.

 

 

Az ideiglenes menedzser, Ralf Rangnick érkezésével Anthony alapembere lett a csapatnak, a 20 éves játékos pedig elárulta, hogy a német mester miben segített neki a legtöbbet.

 

"Ralf azt mondta, hogy folytassam az edzést és a kemény munkát és hagyjam, hogy a játékom beszéljen helyettem. Ez az, amit csináltam. Vállalok mindent, amit kell és alig várom a következő szezont, hogy magasabb szintre lépjek. Szeretnék tovább fejlődni és egyre jobb lenni."

 

Az Old Traffordon Erik ten Hag veszi át a gyeplőt a következő szezon kezdete előtt, Elanga pedig már alig várja, hogy együtt dolgozzon a háromszoros Eredivisie győztes menedzserrel.

 

"Eriknek csodálatos eredményei vannak egész Európát figyelembe véve. Remekül teljesített az Ajaxszal. Ő egy olyan menedzser, akivel nagyon-nagyon várom a közös munkát és tudom, hogy vezetői tulajdonságainak és tudásának köszönhetően sokat adhat ennek a klubnak. Jó lesz."

 

"Tudjuk, hogy nem ez volt életünk szezonja, de rengeteget fogunk dolgozni a felkészülési szezonban az új menedzser irányításával, így azt gondolom, hogy a következő idény nagyon-nagyon jó lesz."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!