Rashford: Élvezni fogjuk az együtt töltött időt

A Manchester United támadója, Marcus Rashford szerint a 2022-es nyári felkészülési túra kiváló lehetőség arra, hogy a Vörös Ördögök összekovácsolódjanak a Premier League új szezonja előtt.


Július 12-én veszi kezdetét a 2022-es nyári felkészülési túra, kezdésként pedig a United a Liverpoollal mérkőzik meg a bangkoki Rajamangala Stadionban, Rashford pedig izgatott a thaiföldi utazás és az ottani szurkolókkal való találkozás miatt.

 

"Mindannyian élvezzük, hogy elutazhatunk és együtt tölthetjük azt a néhány hetet. Mivel sokáig távol leszünk otthontól a csapat olyan, mint egy kis család" - mondta Rashford.

 

"Jó érzés, hogy végre utazhatunk, mert a COVID miatt nem tudtunk és nem volt jó kihagyni az ilyen közös élményeket. Ezek a túrák a felkészülési szezon fontos részét képezik és nagyon izgalmas, hogy újra elindulhatunk és csodálatos helyekre mehetünk."

 

A United felkészülési túrája melbourne-i és perthi meccsekkel folytatódik, Rashford pedig hálás azért, hogy olyan nagyszerű és híres stadionokban léphet majd pályára, mint a Melbourne Cricket Ground.

 

"Minden az élményekről szól és arról, hogy élvezzük azt, hogy különböző stadionokban játszhatunk. Egy olyan klub számára, mint a United fontos, hogy a világ legnagyobb és legnépszerűbb stadionjaiban játsszon és szerencsére a lehetőség most meg is van rá."

 

 

"Néhányunk számára ez egy teljesen új élmény lesz és fontos, hogy be tudjuk fogadni az ezzel kapcsolatos érzéseket és élvezzük az együtt töltött időt."

 

A 2022-es túra egyben az első alkalom arra, hogy Erik ten Hag új csapatával dolgozzon. Rashford elárulta a szezon előtti céljait és elárulta azt is, hogy bízik benne, hogy az új menedzser hatása már az elején látható lesz a Vörös Ördögök szurkolói számára.

 

"A felkészülési szezon elején szeretné megalapozni az erőnlétünket, mi pedig szeretnénk a Premier League-hez méltó módon fejlődni ebben is. Meg fog változni az identitásunk, teljesen más futballt fogunk játszani, amit szerintem egyből látni fognak a szurkolók."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!