Rashford felfrissült és pozitív a jövőt illetően

Marcus Rashford örömmel árulta el, hogy nagyon élvezte a vakációt és az első hetet Erik ten Hag mellett és frissnek és energikusnak érzi magát.


A 24 éves támadó felosztotta szabadságát, melynek első felében feltöltődött, majd elkezdte fejleszteni állóképességét, hogy minél jobban készen álljon a felkészülési szezonra.

 

Rashford azon játékosok közé tartozik, akik hétfőn már ott voltak Carrongtonban és elmondása szerint imádta az új menedzserrel, Erik ten Haggal töltött időszakot. Marcusnak a 2019-es felkészülési időszak óta nem volt teljes felkészülési szezonja és azon dolgozik, hogy mire elkezdődik a 2022/23-as idény, addigra 100%-os legyen.

 

A klubmédiának adott szombati interjújában Rashford felidézte az elmúlt hét pozitívumait.

 

 

"Újra érezhető az izgalom és a zsibongás az edzőpályán, így határozottan pozitív a felkészülés" - mondta Marcus. "Az elmúlt napok egyrészt arról szóltak, hogy mik a helyes alapelvek, amiket Erik látni akar a játékunkban, átbeszéljük a részleteket és másrészt pedig a játék élvezete."

 

"Az első héten mindkettővel foglalkoztunk és már mindenki nagyon várja, hogy elinduljon a túra. Szeretnénk a mostani edzéseken elért eredményeket megmutatni már az első mérkőzésünkön."

 

"Ez most egy újrakezdés mindenkinek. Személy szerint nekem volt egy elég hosszú szünetem, amely során edzettem is, hogy Carringtonba visszatérve minél jobb állapotban legyek."

 

"Ahogy mondtam, mindenki nagyon várja a felkészülési túrát és megpróbáljuk bevinni a játékunkba, amit az elmúlt napokban tanultunk és amit a továbbiakban meg fogunk tanulni. Persze nem csak a felkészülési időszakban, a bajnoki szezonban is."

 

Rashford több videót is közzétett a nyári szünete alatt az edzéseiről és szemmel láthatóan már most remek formában van. A támadó elmondása szerint rendkívül motivált és kipihent.

 

"Egyetlen nyári szünetben sem pihentem még ennyit, szóval eleinte kicsit fura volt és az általában megszokott programomat is módosítanom kellett mivel ez most hosszabb szünet volt, mint amit megszoktam. Fontos volt számomra, hogy pozitívan érkezzek vissza. Izgatott vagyok és várom a túrát. Minden nap úgy érzem, hogy egy-egy újabb lépéssel élesebb, fittebb leszek és felkészült."

 

"Azt hiszem elmondhatom, hogy 2019 óta nem volt megfelelő előszezonom, szóval számomra ami most van határozottan pozitív. Úgy érzem, hogy szükségem volt erre a mostani időre, hogy kipihenjem magam, feltöltődjek és belefért az is, hogy korábban elkezdjek edzésmunkát végezni. Korábban az ilyen szünetek sokszor csak néhány naposak voltak nekem, most viszont több hét és ketté osztottam. Volt két hetem pihenni és két hetem, amikor edzettem, szóval ez jó volt nekem."

 

"Mint mondtam, késznek és koncentráltnak érzem magam és elmondhatom majd, hogy mielőtt jön az első bajnoki, akkor már 6 hét munka lesz a hátam mögött és ez mindenképp jó hatással lesz a játékomra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!