Garner: A felnőtt csapat tagja akarok lenni

james Garner eltökélt szándéka, hogy megvalósítsa álmát, ami nem más, mint, hogy tagja legyen a Manchester United felnőtt csapatának.


A középpályás egy rendkívül sikeres szezont töltött a Nottingham Forest csapatánál kölcsönben, ezt követően pedig visszatért a Manchester Unitedhez és ott van a 2022-es felkészülési túrán is.

 

Az U21-es angol válogatott játékos az előző szezon során segített feljutni a Premier league-be a Forestnek, most pedig szeretné lenyűgözni a Vörös Ördögök új menedzserét, Erik ten Hagot.

 

A hamarosan kezdődő, Crystal Palace elleni találkozó erre remek alkalom lehet, a fiatal középpályás pedig reméli, hogy számára is jut játékidő, melyben megmutathatja, hogy mire is képes.

 

"Természetesen a United játékosa akarok lenni" - mondta a klubmédiának. "Úgy gondolom, hogy még sokaknak is ez az álma, akik nem ebben a csapatban játszanak. Egyértelműen ennek elérése a célom a szezonban, amihez jó előszezonra van szükségem és remélhetőleg ez meg is lesz."

 

 

"A jövő? A válasz pontosan ugyan az. A United játékosa akarok lenni. Kisfiú korom óta ez volt az álmom és egész életemet itt töltöttem. Ez egy olyan dolog, amit szeretnék folytatni is."

 

A Forestnél szerzett tapasztalatok előnyére válhatnak Garnernek az előtte álló célok elérésében. 

 

"Nagyszerű tapasztalat volt. Az ilyen kölcsönök során sokat tanul az ember. Saját magadról is. Megtanultam és képes vagyok magas szinten versenyezni, azt hiszem ez sokat fog számítani."

 

"A legnagyobb élmény számomra az, hogy hatalmas tömeg előtt játszhatok, viszont a COVID és egyebek miatt ez nem volt meg és furcsa volt alkalmazkodni ehhez."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!