Scholes a visszavonulásáról

Paul Scholes elárulta, fizikális okai voltak visszavonulásának.


A középpályás hõsies pályafutást zárt le a Vörös Ördögöknél azzal, hogy bejelentette visszavonulását. Augusztus 5-én egy tiszteletére rendezett mérkõzéssel hálálja meg a United a klubért tett szolgálatait.

Scholes ennek apropóján elmondta, mi is volt döntésének hátterében.

"Ez egy olyan dolog, amit még szoknom kell, de tudom, hogy helyesen döntöttem" - mondta Paul. Az elõzõ szezonban volt néhány olyan találkozó, ahol nem éreztem olyan jól magam, ez edzéseken is elõfordult. Úgy gondoltam itt a megfelelõ idõ, hogy megtegyem és felálljak a helyemrõl. Nem csinálhatod örökké, megtettem, már a jövõbe tekintek."

 


"Nem hiszem, hogy bárki is akarna kis részt játszani a csapatban, de rájöttem, számomra már ez az igazságos karrierem ezen szakaszán, mert fizikailag már nem úgy megy. Egy top klubnál vagy a legjobb játékosokkal és rá kell jönnöd, a lábaid már nem képesek azt tenni, amit te elvárnál tõlük."

"Ha ennek a klubnak a tagja vagy, kezdettõl fogva elérhetõnek kell lenned és 90 percen át ki kell tarts. Amikor kezdõ voltam, már nem éreztem olyan jól magam. NEm bántam, amikor a mérkõzések végén kellett beállnom, az volt a helyes út számomra. Legjobban akkor éreztem magam, mikor az utolsó 15-20 percre beálltam, de ez már nem helyes."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!