Ten Hag: Az európai kupaporond mindig különleges

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag már várja, hogy a klubot európai kupamérkőzésen irányíthassa ebben a szezonban.


A Vörös Ördögöket pénteken, Isztambulban az Európa-liga E-jelű kvartettjébe sorsolták a Real Sociedad, a Sheriff Tiraspol és az Omonia Nicosia társaságában.

 

A menedzsert nagy izgalommal tölti el, hogy hamarosan megkezdheti szereplését a csapattal a kontinens más együtteseivel szemben, ugyanis a csoportkör már szeptember 8-án elrajtol.

 

Emellett az a tény is várakozással töltheti el a szurkolókat, hogy a klub története során először találkozik majd moldáv, illetve ciprusi csapattal tétmérkőzésen.

 

Marcus Rashford a Real Sociedad ellen 4-0-ra megnyert idegenbeli Európa-liga legjobb 32 között rendezett mérkőzésen 

 

"Az európai kupaporond mindig nagyon különleges, kiegészülve azzal az eshetőséggel, hogy nem annyira ismered jól az ellenfeledet" - kezdte a klubmédiának Ten Hag.

 

"De szerintem jó ellenfeleink lesznek."

 

"A Real Sociedad egy nagyszerű klub Spanyolországból, akik jelenleg a bajnokság hatodik helyén állnak és érdekes egybeesés, hogy pont láttam őket a Barcelona ellen játszani a hétvégén, ahol nagyon jól helytálltak, szóval nehéz ellenfelek lesznek."

 

"És ott van még a másik két csapat is - a Sheriff tavaly legyőzte a Real Madridot, szóval jónak kell lenniük. Nagyon felkészültnek kell lennünk ahhoz, hogy jól tudjunk teljesíteni ebben a sorozatban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!