Sorsoltak az Európa-ligában

Kisorsolták Isztambulban az Európa-liga csoportbeosztását, lássuk, hogy Erik ten Hag csapata kikkel fog összecsapni a nemzetközi porondon.


Tegnap késő este véglegessé vált a második számú európai kupasorozat főtáblájának névsora, az imént pedig meg is tartották az ilyenkor szokásos sorsolást és hamarosan útjára is indul a versenyfutás, melynek végállomása Budapesten lesz, a Puskás Arénában 2023 május 31-én.

 

A tavalyi gyenge teljesítménynek köszönhetően a Vörös Ördögök is az Európa-ligában indulhatnak, selejtezőket azonban nem kellett játszaniuk és az 1-es kalapba kerültek, így az biztos, hogy elkerülik az AS Roma, az Arsenal, a Lazio, a Braga, a Crvena zvezda, a Dynamo Kiev és az Olimpiacos csapatait a csoportmérkőzések során.

 

 

A 2-es kalapba került a Feyenoord, a Rennes, a PSV Eindhoven, a Monaco, a Real Sociedad, a Qarabag, a Malmö és a Ludogorets.

 

A magyar bajnok Ferencváros a 3. kalapban kapott helyet a Sheriff Tiraspol, a Real Betis, a Midtjylland, a Bodo/Glimt, az Union Berlin, a Freiburg és a Fenerbahce társaságában.

 

A 4. számú kalapból pedig a Nantes, a HJK Helsinki, a Sturm Graz, az AEK Larnaca, az Omonoia, a Zürich, a Saint-Gilloise és a Trabzonspor várták beosztásukat.

 

Erik ten Hag csapata végül az "E" jelű csoportba került a Real Sociedad, a Sheriff Tiraspol és az Omonoia társaságában és szeptember 8-án meg is kezdik a nemzetközi menetelést. A csoportkörök beosztása szombat délelőtt derül ki.

 

 

A csoportok beosztását pedig itt találjátok:

 

A csoport: Arsenal - PSV Eindhoven - Bodo/Glimt - FC Zürich

 

B csoport: Dynamo Kiev - Rennes - Fenerbahce - AEK Larnaca

 

C csoport: AS Roma - Ludogorets - Real Betis - HJK Helsinki

 

D csoport: Braga - Malmö - Union Berlin - Saint-Gilloise

 

E csoport: Manchester United - Real Sociedad - Sheriff Tiraspol - Omonoia

 

F csoport: Lazio - Feyenoord - Midtjylland - Sturm Graz

 

G csoport: Olympiacos - Qarabag - Freiburg - Nantes

 

H csoport: Crvena zvezda - AS Monaco - Ferencváros - Trabzonspor


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!