Cole: Rashfordnak vissza kellett térnie az alapokhoz

A Manchester United legendás támadójával, Andy Cole-lal kapcsolatban mindenki egyetért azzal, hogy tud egy-két dolgot a gólszerzésről.


Az egykori, 9-es mezszámú játékosnak elévülhetetlen érdeme volt a United sikereiben azt követően, hogy 1995-ben a Vörös Ördögöket választotta, mivel Dwight Yorke-kal alkotott rettenthetetlen duója rengeteg gólt és trófeákat hozott a klub számára.

 

A szombati Legends of North jótékonysági találkozót követően - melyen Cole Andy Ritchie menedzser asszisztense volt, ahogy Bryan Robson az első mérkőzésen - a kiváló csatár elmondta véleményét a Vörös Ördögök fiatal támadójáról, Marcus Rashford jelenlegi formájáról.

 

"Jó látni, hogy Rashford ismét jól teljesít" - mondta. "Visszanyerte az önbizalmát és ismét gólokhoz köthető a neve. Szerintem ennek most nagyon örül."

 

"Ha ebben a szezonban előre tudja lendíteni a Manchester Unitedet, akkor sikerülhet elérni a célokat és bekerülhetnek első körben a legjobb négybe. Ami nagyon jó lenne."

 

Rashford sok fejfájást okozott az ellenfeleknek csatár pozícióban, miután Anthony Martial sérülés miatt eddig nem volt bevethető. Az angol válogatott játékos szezon eleji formája az Arsenal ellen 3-1-re megnyert mérkőzésen csúcsosodott ki, mely összecsapáson 2 gólt és 1 gólpassz került a neve mellé. A Premier League hónap játékosa díjra is jelölték.

 

 

Cole úgy véli, hogy Marcus szezonbéli sikereinek oka az, hogy a támadó visszatért az alapokhoz.

 

"Ez az első alkalom, hogy a debütálása utáni időszakot követően ismét olyannak láthatjuk őt, amilyen a legelején volt. Az előző szezonban azt hiszem, hogy nem igazán tudta az erős oldalát mutatni, viszont, ha megnézzük most, akkor az emberek azt mondhatják, hogy ez a régi Rashford."

 

"Ha így folytatja és a mostani munkájához tartja magát, akkor további gólokat fog szerezni."

 

Rashford az utóbbi időben kimarad Gareth Southgate csapatából, azonban Cole úgy gondolja, hogy amennyiben a United támadója folytatni tudja, amit a szezonban elkezdett, akkor joggal formálhat igényt egy helyre a világbajnokságra utazó válogatott keretben. 

 

"Azt gondolom, hogy simán esélyes arra, hogy a katari világbajnokságon Angliát képviselje, de persze erről biztosat majd a szövetségi kapitány fog mondani. Amire Rashfordnak most figyelnie kell, az a klubfoci és, ha jól teljesít, megkapja a lehetőséget is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!