Rashford kedvenc szeptemberi pillanata

Marcus Rashford kapta a legjobb játékosnak járó elismerést szeptember hónapban a Premier league-ben.


A 24 éves játékos pályafutása során másodszor kapta meg a hónap legjobbjának járó elismerést - korábban 2019 januárjában - miután a hónapban 167 perc alatt 2 gólt és 2 gólpasszt jegyzett a bajnokságban.

 

 

Megkérdezték Marcust, hogy melyik volt a kedvenc pillanata szeptemberről és nagy meglepetésre nem a góljainak egyikét emelte ki.

 

"Azt mondanám, hogy a kedvenc pillanatom szeptemberről az egyik gólpasszom. Mégpedig az, amelyből Antony az első gólját szerezte debütálásakor. Az egy hatalmas pillanat volt. Erőt és bátorságot adott nekünk és nagyon sokat jelent, hogy ha új vagy egy csapatnál és egyből eredményes tudsz lenni."

 

"Azt hiszem ez is segít neki abban, hogy megszokja új klubjában az új környezetet. A gólszerzés a legjobb módja ennek, ezért nagyon boldog voltam, hogy megszerezte ezt a gólt, mi pedig megnyertük az Arsenal elleni meccset."

 

Támadóként mindig a gólok lesznek Marcus legfőbb céljai, de vajon szeretne ő is mégtöbb gólpasszt adni, mint ahogy azt Antony esetében is tette?

 

"Igen, hiszen nagyon fontos, hogy gólokat tudjunk szerezni, de a csapat többi részéről sem szabad megfeledkezni, viszont elöl olyan pozícióban vagyunk, ahonnan nagyban tudjuk befolyásolni a mérkőzések alakulását a hátrébb játszókhoz képest."

 

"Fontos számunkra, hogy szoros egység alakuljon ki és megpróbáljunk minél több veszélyes helyzetet kidolgozni a tizenhatoson belül és minél jobban meg akarjuk izzasztani az ellenfelek kapusait."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester City - Manchester United

Premier League, 9. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!