Martial: A gólok nem vígasztalnak a vereség miatt

Anthony Martial elmondta, hogy örül annak, hogy újra pályára léphetett és megkezdte a gólgyártást a szezonban, ugyanakkor azt is elismerte, hogy a győzelem megszerzése fontosabb lett volna.


A francia támadó visszatért sérüléséből és játéka a csapat egyik pozitívuma volt az Etihad Stadionban töltött csalódást keltő délutánon, melyen 6-3-as végeredménnyel nyerni tudott a City.

 

Mivel a világbajnokság kezdete előtt még sok mérkőzés van a láthatáron, a szurkolók örülnek Martial visszatérésének, hiszen a francia támadó sérülését megelőzően is kiválóan teljesített.

 

"Az biztos, hogy jobban örültem volna a győzelemnek akkor is ha egyetlen gólt sem szerzek" - mondta a Canal+-nak. "De persze mindig jó érzés pályára lépni és gólokat szerezni."

 

"Igazán csalódottak vagyunk. Nem ezt akartuk csinálni, de sajnos ezt az eredményt értük el és mindent bele fogunk adni, hogy a következő meccsen már győztesek legyünk."

 

 

"Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, ők pedig nagyon hatékonyak voltak. Nagyon nehéz volt, de mindent elkövetünk, hogy készen álljunk a következő, Nicosia ellen meccsre csütörtökön."

 

"Nagyon jól érzem magam, de sajnos megsérültem és még nem tudtam sok meccset játszani idén."

 

Arra a kérdésre, hogy ez a teljesítmény segíthet-e beindítani a csapaton belül a versengést Martial azt felelte: "Bizony és megvannak a saját céljaim."

 

A francia válogatott játékos nemrég a klubmédiának is interjút adott, melyben elárulta, hogy nagyon várja, hogy visszatérhessen és ott lehessen a ciprusi találkozón, valamint a közelgő, Everton elleni bajnokin. 

 

"Mindent megteszek, ami tőlem telik, hogy mielőbb felépüljek és visszatérhessek a megfelelő fizikai állapotba és segíthessek a csapatnak" - mondta a múlt hónap végén.

 

"A Liverpool elleni meccs kétségtelenül azok közé tartozik, amelyeken mindenki játszani akar, ezért is álltam be a félidőben. Mindig nagyon különleges ilyen mérkőzéseken játszani, ezért mindent megteszek, hogy visszatérjek és megfelelő formában legyek, hogy ott lehessek a srácokkal és segíthessem a csapatot."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!